logo Go to Home Page

BIP® technológia

A végső gáztisztaság érdekében

BIP® a palackok csúcstechnológiás tisztítórendszert és egyedülálló szelepkialakítást tartalmaznak, amely rendkívül nagy tisztaságú gázt szállít. BIP® a gázok tökéletesek sokféle alkalmazásban, ahol a gáz tisztasága elengedhetetlen, például hordozógázként a gázkromatográfiában (GC), ahol javítják az analitikai pontosságot, csökkentik az alapvonal zaját és alacsonyabb detektálási határokat. A hélium, a nitrogén, a hidrogén és az argon a rendkívül nagy tisztaságú gázok, amelyeket leggyakrabban laboratóriumban használnak, és mindegyikük BIP-vel elérhető.® technológia.

A jogszabályok és a kemény verseny megnövekedett igényt jelent a komplex kémiai vegyületek széles skálájának egyre pontosabb és megbízhatóbb elemzésére. BIP® a gázok szennyeződési szintje olyan alacsony, mint 10 ppb összes szénhidrogén, 10 ppb oxigén és 20 ppb nedvesség, vagyis BIP® a gázok a legkevesebb szennyeződést biztosítják, bárhol elérhetőek.

BIP® a gázok analitikai standardokká váltak minden olyan alkalmazásban, amelyhez nagy tisztaságú, állandóan alacsony szennyeződésű gázokra van szükség, jellemzően gázkromatográfiában, inert és magas minőségű hegesztésben.

BIP hengerek és csomagolás

Áttekintés

A speciális analitikai és ipari alkalmazások megkövetelik a gáz tisztaságának biztosítását a felhasználás helyén. Valamennyi BIP® gáz garantálja a legmagasabb szintű tisztaságot, a beépített tisztító segítségével pedig rendkívül alacsony szennyeződési szintet biztosítva, így biztosítva az eredmények pontosságát, mivel a gázok szennyeződési szintje olyan alacsony, mint 10 ppb THC, 10 ppb O2 és 20 ppb H2O. A BIP® Hélium használata az alkalmazástól függően meghosszabbíthatja a használt berendezés élettartamát, időt és pénzt takarítva meg a szervezetek számára.

A BIP® technológia egyedülálló jellemzői

Sokkal pontosabb elemzés

Nagyobb érzékenység és alacsonyabb észlelési határok

Alacsonyabb működési költségek

A BIP® technológia eltávolítja a káros szennyeződéseket, növelve a berendezések élettartamát és csökkentve a cserék gyakoriságát

Könnyű váltás a BIP® technológiára

A henger belsejében található összes jellemző; nincs szükség további felszerelésre

Csökkentett rendszerkarbantartás

Megszünteti a külső tisztítókkal szemben támasztott követelményeket, valamint a szervizelés és karbantartás szükségességét

Páratlan tisztaság

Akár 300-szor tisztább, mint a hagyományos gázok; Kevesebb, mint 10ppb O₂ és kevesebb, mint 20ppb H20

Rendkívül fenntartható

A BIP® tisztítókat az Air Products állítja elő újra, a felhasználónak nincs szükség ártalmatlanításra

Ideális gázkromatográfiához (GC)

Csökkent GC oszlop vérzés és hosszabb oszlop élettartam

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, milyen előnyökkel járhat a BIP® technológia számára

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

DÍJNYERTES TECHNOLÓGIA

Ez egy olyan siker, amelyet széles körben elismertek. A BIP® technológia 2004-ben megkapta az Egyesült Királyságban a Queens Award for Innovation díjat, és Európában több ezer vásárló használja, köztük az analitikai berendezések öt legnagyobb gyártója, valamint hét európai ország nemzeti laboratóriumai.

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

“Miért kritikus a gáz tisztasága az analitikai alkalmazásom szempontjából?”

Néhány szennyeződés károsíthatja az analitikai műszereket és befolyásolhatja az eredmények pontosságát. Az oxigén és a nedvesség kritikus szennyeződés számos elemzési technikában.

ESETTANULMÁNY

Drámai módon javítottuk kesztyűtartóink teljesítményét a megnövelt élettartamú katalizátorral és csökkentett regenerációs leállással.

Arend Kooi értékesítési vezető, MBRAUN kesztyűtartók, BFI OPTILAS

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segíthet kiválasztani a leggazdaságosabb ellátási lehetőséget az adott alkalmazáshoz és földrajzi helyhez. Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában biztosítják a különféle ellátórendszereken keresztül.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Speciális gázok

UHP-gázok, folyamat, kalibrálás és ISO 17025 akkreditált keverékek az ellátási módok széles skálájában.