logo Go to Home Page

Kalibráló gáz

Kalibráló gázkeverékek analitikai műszerezéshez

Az Air Products a gázkeverék-készítés élvonalában jár és szakértőink fáradhatatlanul dolgoznak a megadott mérések végső pontosságának biztosításán. Az Air Products-nál egyedi módon az összes tanúsított gázkeverék szabványos mérési bizonytalanságát külön-külön ki kell számítani és sok összetevő esetében +/- 0,05% -ig kínálunk piacvezető bizonytalanságokat.

Palackkezeléseink több évtizedes kutatást és fejlesztést tükröznek és piacvezető stabilitást kínálnak a keverékek széles választékában. Még a rendkívül reaktív komponensek keverékeit is, amelyek koncentrációja milliomodrészekben mérhető, legfeljebb 3 éves eltarthatósági idővel kínáljuk.

Az Air Products keverékei mind nyomon követhetők a nemzetközi előírásoknak megfelelően. Az Experis felhasználói® a keverékek biztosak lehetnek a mérések pontosságában és összehasonlíthatóságában, valamint abban, hogy képesek megfelelni a szigorú követelményeknek.

Experis® a keverékeknek mindegyikükre kiállítják az elemzési tanúsítványt a végleges következetes adatokkal kapcsolatban, még akkor is, ha az egyik keveréket helyettesítik egy másikval.

Pontosság

Fejlett gázkeverék-előállítási technikák

A gázkeverék stabilitása akár 10 évig is

A világ vezető gázmetrológiai intézetei által jóváhagyott palackkezelési technológiák

Nyomon követhetőség

Robusztus mérési nyomon követhetőség a nemzetközi szabványok szerint

Szellemi béke

Szakértőink fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy az Experis termékcsalád megfeleljen a legszigorúbb minőségi követelményeknek

Elérhetőség

A szokásos készítmények széles skálája kiegészítve a testre szabott kalibrációs keverékek gyors kiszállításával az Ön elemzésének megfelelően.

Online vásárlás

Minden, ami a gáz online kezeléséhez szükséges a MyAirProducts segítségével

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

"Milyen kulcsfontosságú tényezőkre kell figyelni a kalibrációs keverék vásárlásakor?"
Nyomon követhetőség
A mérés nyomon követhetősége az összehasonlítások töretlen láncolatát igényli a megadott referenciákkal, amelyek mindegyike meghatározott bizonytalansággal rendelkezik. A cél a nemzeti és nemzetközi összehasonlíthatóság biztosítása. Az Air Products által kínált összes kalibráló gázkeverék nyomon követhető a nemzetközi szabványoknak megfelelően. A nyomon követhető kalibrációk automatikusan biztosítják ügyfeleinknek az eszközöket, hogy idővel konzisztens adatokat szerezzenek, még akkor is, ha az egyik keveréket egy másikra cserélik, és ez lehetővé teszi a világszerte végzett hasonló mérésekből származó adatok teljes összehasonlíthatóságát.
Pontosság
A pontosság és a bizonytalanság meghatározza a mérés minőségét, és lehetővé teszi a kalibráló gázkeverék felhasználójának, hogy értékelje a megadott érték megbízhatóságát. Az Air Products évtizedek óta a gázkeverék-készítés élvonalában áll, és fáradhatatlanul dolgozott a megadott méréseink pontosságának javításán. Szakértői ismereteink kombinálása a modern, rendkívül nagy pontosságú mérőműszerekkel, a világ összes speciális gázüzemünkben a legkorszerűbb töltési technológiákkal és a nemzeti mérőintézetek referenciaanyagainak hatalmas könyvtárával lehetővé teszi számunkra, hogy piacvezető pontosságot nyújtsunk ügyfelek szerte a világon.
Az Air Products-hoz hasonlóan az összes tanúsított gázkeverék szabványos mérési bizonytalanságát minden egyes keverékkomponensre külön-külön kell kiszámítani, és sok alkatrész esetében +/- 0,05% -ig kínálunk piacvezető bizonytalanságokat. Ez egyértelműen jelzi a legnagyobb pontosságot és az Air Products vezető pozícióját ezen a területen. A pontosság segíti ügyfeleinket abban, hogy biztonságosabbak, versenyképesebbek, jobban megfeleljenek és nyereségesebbek legyenek, valamint lehetővé teszi számukra, hogy műszaki kiválóságot érjenek el az iparágak és alkalmazások széles skáláján.
Stabilitás
A gázkeverék stabilitása annak mérése, hogy a keverék mennyire használható magabiztosan a gyártó általi első tanúsítás után. Az Air Products dominanciája a keverékstabilitás terén számos tényezőn alapul. Minden egyes előállított keveréknél figyelembe vesszük az optimális henger- és szelepválasztást, a legjobb felületkezeléseket és a henger-előkészítési technikákat, valamint az ultra nagy tisztaságú komponensgázok kiválasztását. Fejlett töltési módszerekkel és analitikai technikákkal kombinálva az Air Products képes rendkívül stabil keverékeket létrehozni, amelyek több mint 10 évig szigorú előírásokon belül maradnak.
Az Experis® hengerkezelések több évtizedes kutatást és fejlesztést tükröznek, és lehetővé tették az Air Products számára, hogy a keverékek széles skálájának piacvezető stabilitását ismételten bemutassa. Még a rendkívül reaktív komponensek keverékeit is, amelyek koncentrációja milliomodrészekben mérhető, legfeljebb 3 éves eltarthatósági idővel kínálják. Következésképpen az Air Products a kezelt palackok megbízható szállítójává vált a nemzeti laboratóriumok és a vezető gázmetrológiai intézetek számára, akik a világ minden tájáról kaptak jóváhagyást. Ily módon az Air Products igazi vezető szerepet tölt be a gázkeverék stabilitásának tudományában.
Ez az innovatív és ügyfélközpontú megközelítés lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy csökkentsék a készletköltségeket a rövidebb eltarthatósági idejű ekvivalensekkel szemben, minimalizálják a hengercserékkel járó kellemetlenségeket, és egyszerűsítsék a jogszabályok vagy a minőség betartását a különböző iparágakban. Az Air Products gázkeveréke további nyugalmat biztosít, hogy a következő években is szigorú előírásokon belül marad.

Questions? We've got answers.

Contact Us

RESOURCE CENTER