logo Go to Home Page

Ferromaxx® 15

Megbízható és univerzális gázok a szénacél MAG hegesztéséhez

A Ferromaxx® 15 a Maxx® gázcsalád része, melyet a minőség, a termelékenység és a biztonság jegyében fejlesztettünk ki. Termeljen többet kevesebb selejttel szénacél, rozsdamentes acél, alumínium vagy szuperötvözetek hegesztésekor. A gázok 300 bar-os kiszerelésű palackokban érhetők el és az egyedülálló Integra® palackban és palackkötegben is kaphatók.
Töltse le a „Maxx® hegesztési gázok” prospektust

Az Air Products Ferromaxx® 15 előnyei

Jobb hegesztési minőség

Kevesebb selejt és kiváló beolvadás többféle hegesztési paraméter mellett

Jobb minőségű munkakörnyezet

Biztonságos munkakörnyezetet, minimális az ózonképződés

Takarítson meg pénzt és csökkentse a palackkészletét

A Ferromaxx® 15 hegesztési gázkeverék minden anyagvastagsághoz alkalmas, ezáltal segít csökkenteni a palackkészleteket

Hiszem, ha látom.

Próbálja ki a Ferromaxx® 15-öt telephelyén és kérjen tanácsot fémgyártási szakértőinktől.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze szakértőnket!

“Szükségem van-e egynél több gázra a különböző vastagságú szénacél hegesztéséhez?”
Az univerzális Ferromaxx® 15-öt a szénacél MAG hegesztésére fejlesztettük ki. Többféle hegesztési paraméter mellett is alkalmazható.

See the Benefits of our Maxx® Gases Range

Whatever you’re welding, Air Products’ innovative range of welding gases will give you superior results. Formulated to boost output through a unique combination of weldability, weld quality and higher welding speeds, you’ll achieve more with fewer rejects.

Rendelni szeretne?

Az Air Products Gastrak® szolgáltatása

Pénzt takaríthat meg, növelheti a termelékenységet és javíthatja a minőséget. Akár önálló palackkészlete van, akár gázvezetéket használ, a Gastrak® szolgáltatás segíthet.

  • Költségek csökkentése: A hegesztési folyamat kezdetén jelentkező megnövekedett gázfogyasztás kiküszöbölésével és az optimális áramlási sebesség biztosításával csökkenti a gázpazarlást.
  • Minőség javítása: Az gázáram optimális beállítása javítja a hegesztés minőségét és csökkenti a selejtek számát.
  • Egyszerű telepítés: A Gastrak® berendezés beépíthető egy meglévő vagy új gázvezetékbe, vagy használható a hagyományos vagy az Integra® palackokkal.

Videó megtekintése

SZERETNE PÉNZT MEGTAKARÍTANI?

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segít kiválasztani az adott alkalmazáshoz és földrajzi helyhez tartozó leggazdaságosabb ellátási lehetőséget. Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában értékesítik a különféle ellátórendszereken keresztül

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Gázok hegesztéshez és vágáshoz

Gázokcsaládok, technológiák és szolgáltatások a fémgyártás minden műveletéhez, legyen szó hegesztésről, vágásról, termikus szórásról, forrasztásról vagy vésésről.

ERŐFORRÁSKÖZPONT