logo Go to Home Page

Ferromaxx® Plus

Optimális gáz szénacél MAG hegesztéshez

Ferromaxx® Plus a legjobb választás szénacél MAG hegesztéséhez. A speciálisan kialakított keverék javítja a hegesztés minőségét és csökkenti a selejtek számát, valamint kiváló beolvadást biztosít többféle hegesztési paraméter mellett. Akár 19%-kal növeli a manuális hegesztés sebességét a hagyományos keverékekhez képest. A Ferromaxx® Plus sima, egyenletes hegesztési felületet biztosít, továbbá csökkenti a tisztítási időt a fröcskölés minimalizálása révén.

Mivel 300 bar-os kiszerelésben szállítják, a palackkészletek száma csökkenthető. A Ferromaxx® Plus minden anyagvastagsághoz és minden fogyóelektródához (tömör, fém és porbeles huzalok) alkalmas, így palackkészlete még tovább csökkenthető.

A Ferromaxx® Plus nem csak növeli a hegesztés hatékonyságát, de minimális ózontermeléssel garantálja a biztonságos a munkahelyi környezetet is.

Töltse le a „Maxx® hegesztési gázok” prospektust

Mik az Air Products Ferromaxx® Plus előnyei?

Jobb hegesztési minőség

Kevesebb selejt és kiváló beolvadás többféle hegesztési paraméter mellett

Termelékenység javítása

Akár 19%-kal nő a manuális hegesztési sebesség a hagyományos keverékekhez képest

Rövidebb tisztítási idők

Minimális fröcskölés és sima, egyenletes hegesztési felület

Csökkentse a palackkészletét

Minden anyagvastagsághoz és minden fogyóelektródához (tömör, fém és porbeles huzalok) alkalmas

Hiszem, ha látom

Próbálja ki a Ferromaxx® Plus alkalmazását telephelyén és kérjen tanácsot fémgyártási szakértőinktől.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze szakértőnket!

"Növelhető-e a hegesztési sebesség egy olyan általános hegesztési eljárásnál, mint például a szénacél MAG hegesztése?"
A Ferromaxx® Plus egyedülálló gáz, mely akár 17%-kal megnöveli hegesztési sebességet. Nemcsak gyorsabban hegeszt, de a telepítési idő is lerövidül.

See the Benefits of our Maxx® Gases Range

Whatever you’re welding, Air Products’ innovative range of welding gases will give you superior results. Formulated to boost output through a unique combination of weldability, weld quality and higher welding speeds, you’ll achieve more with fewer rejects.

Rendelni szeretne?

Az Air Products Gastrak® szolgáltatása

Pénzt takaríthat meg, növelheti a termelékenységet és javíthatja a minőséget. Akár önálló palackkészlete van, akár gázvezetéket használ, a Gastrak® szolgáltatás segíthet.

  • Költségek csökkentése: A hegesztési folyamat kezdetén jelentkező megnövekedett gázfogyasztás kiküszöbölésével és az optimális áramlási sebesség biztosításával csökkenti a gázpazarlást.
  • Minőség javítása: Az gázáram optimális beállítása javítja a hegesztés minőségét és csökkenti a selejtek számát.
  • Egyszerű telepítés: A Gastrak® berendezés beépíthető egy meglévő vagy új gázvezetékbe, vagy használható a hagyományos vagy az Integra® palackokkal.

Videó megtekintése

SZERETNE PÉNZT MEGTAKARÍTANI?

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segít kiválasztani az adott alkalmazáshoz és földrajzi helyhez tartozó leggazdaságosabb ellátási lehetőséget. Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában értékesítik a különféle ellátórendszereken keresztül

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Gázok hegesztéshez és vágáshoz

Gázokcsaládok, technológiák és szolgáltatások a fémgyártás minden műveletéhez, legyen szó hegesztésről, vágásról, termikus szórásról, forrasztásról vagy vésésről.

ERŐFORRÁSKÖZPONT