logo Go to Home Page

Gastrak® szolgáltatás

Korszerű megoldás a gázfogyasztás csökkentése és a hegesztés minőségének javítása érdekében

Költségtakarékos megoldás minden ellátási módhoz; az Air Products Gastrak® szolgáltatása mindent megad a gázfogyasztás csökkentése és a hegesztési minőség javítása érdekében.
Töltse le az Air Products „Gastrak® szolgáltatás” kiadványt

Költségtakarékos megoldás minden ellátási módhoz

A Gastrak® gázfogyasztás optimalizáló használatával és a szakértői csapatunk időszakos helyszíni látogatásaival a következőkben segítünk:

 • A szivárgások azonosítása:
  • A gázszabályozó berendezéseket, tömlőket és csatlakozókat rendszeresen ellenőrizni kell annak biztosítása érdekében, hogy biztonságosak és szivárgásmentesek legyenek
 • A hegesztési folyamat kezdetén jelentkező megnövekedett gázfogyasztás kiküszöbölése:
  • A gázveszteség és a gázporozitás mértéke korlátozható a kezdeti gázáram szabályozásával, melyet minden hegesztési folyamat előtt be kell állítani
 • A gázfogyasztás szabályozása:
  • Az egyes hegesztési folyamatokhoz beállított optimális áramlási sebesség beállításával elkerülhető a túlzott gázfogyasztás

További információra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot a Gastrak® információs vonalunkkal.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Gastrak® Service – Lite

The Gastrak® Service - Lite is ideal for smaller cylinder gas users. Your self-service kit contains everything you need, from selecting the best weld process gas through to installing the Gastrak® economiser.

What’s more, users also have online access to a gas flow report which allows you to print off bespoke reports and set-up a handy reminder when you need to re-check your economiser.

Az Air Products Gastrak® szolgáltatása

Pénzt takaríthat meg, növelheti a termelékenységet és javíthatja a minőséget. Akár önálló palackkészlete van, akár gázvezetéket használ, a Gastrak® szolgáltatás segíthet.

 • Költségek csökkentése: A hegesztési folyamat kezdetén jelentkező megnövekedett gázfogyasztás kiküszöbölésével és az optimális áramlási sebesség biztosításával csökkenti a gázpazarlást.
 • Minőség javítása: Az gázáram optimális beállítása javítja a hegesztés minőségét és csökkenti a selejtek számát.
 • Egyszerű telepítés: A Gastrak® berendezés beépíthető egy meglévő vagy új gázvezetékbe, vagy használható a hagyományos vagy az Integra® palackokkal.

Videó megtekintése

SZERETNE PÉNZT MEGTAKARÍTANI?
Gastrak e2 Display

Air Products Gastrak® e² Service

Designed specially for businesses using gas pipelines, the Gastrak® e² service combines to the benefits of 'Gastrak® service – Select', with unique Air Products technology to deliver ground-breaking gas savings and enhanced levels of safety.

Our e² technology gives you a revolutionary insight into the gases used in your welding processes.

 • Check leaks on-demand automatically
 • Remotely shut-off of your gas distribution system
 • Check gas quality at multiple locations including each use point

Szeretne pénzt megtakarítani?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

ERŐFORRÁSKÖZPONT