logo Go to Home Page

Hélium BIP® henger

Rendkívül nagy tisztaságú gáz, páratlan specifikációkkal

Az Air Products Experis® speciális gázpalettája számos UHP (ultra-nagy tisztaságú) héliumterméket tartalmaz, amelyek specifikációi a nyugalmat biztosítják az alkalmazástól függetlenül.

A BIP® termékcsaládot azért fejlesztették ki, hogy kiküszöbölje a gázkromatográfiában dolgozó elemzők által tapasztalt néhány legnagyobb probléma kiváltó okát: - a kritikus szennyeződések (oxigén és nedvesség) eltávolítása hordozógázokból, detektorgázból, pótgázból és műszerekből üzemanyag-gázok.

Minden henger rendelkezik egy különálló tisztító rendszerrel, amely egy speciálisan tervezett szelepből és tisztító ágyból áll, amely lehetővé teszi számukra, hogy a piacon az egyik legtisztább ultra-nagy tisztaságú gázt szállítsa.

A BIP® hélium ideális hordozógáz, mivel a szennyeződési szint kevesebb, mint 10 ppb oxigénnél, 20 ppb nedvességnél és 10 ppb az összes szénhidrogénnél, ami jelentős előnyökkel jár a GC analitikai berendezések és maga az elemzés szempontjából, beleértve a csökkentett alapzajt és a érzékelés.

 

Áttekintés

A speciális analitikai és ipari alkalmazások megkövetelik a gáz tisztaságának biztosítását a felhasználás helyén. BIP® a gázok garantálják a legmagasabb szintű tisztaságot. Az ultra alacsony szennyeződési szintek biztosítják az eredmények pontosságát.

BIP® a technológia hibabiztos elemzéseket jelent minden GC felhasználó számára, mivel a gázok szennyeződési szintje mindössze 10 ppb THC, 10 ppb O és 20 ppb H-tO. Minden gázpalack BIP-vel van felszerelve® A technológia a javított kiindulási érték, a jobb csúcselválasztás, az alacsonyabb detektálási határok és a nagyobb érzékenység előnyeit nyújtja a GC-felhasználók számára. Az oszlopok és detektorok hosszabb élettartama és minimális karbantartás mellett.

BIP® gáz a nulla hibás gáz.

Töltse le a BIP® beépített tisztító technológia adatlapját

A BIP® technológia, mint hordozógáz előnyei

Better Analysis

BIP® technology gives you gases that are up to 300 times purer than conventional carrier gases

Lower Costs

Lower oxygen and moisture contents can extend working life of GC columns. Saving on replacement costs, and less analytical downtime.

Elimination Of External In-Line Purifiers

No initial purchase or maintenance costs, and less analyser downtime

Perfect Carrier Gas For Gas Chromatography (GC)

Unrivalled low O₂ and H₂O impurities reduces baseline noise and column bleed, and improve analytical measurements

Environmentally Friendly

BIP® purifiers are regenerated at the end of their service life

More Useable Gas Per Cylinder

BIP® technology captures trace moisture that usually desorbs from traditional cylinders as pressure reduces

Buy Online

Available to existing customers via MyAirProducts℠

Kérdések? Van válaszunk.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Készen áll a hélium BIP® henger megrendelésére?

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

“Miért kritikus a gáz tisztasága az analitikai alkalmazásom szempontjából?”

Néhány szennyeződés károsíthatja az analitikai műszereket és befolyásolhatja az eredmények pontosságát. Az oxigén és a nedvesség kritikus szennyeződés számos elemzési technikában.

RESOURCE CENTER