logo Go to Home Page

Inkubátor gázok

Nagy tisztaságú gázok inkubátorokhoz

Az Air Products számos nagy tisztaságú inkubátorgázt képes szállítani a szén-dioxid ömlesztett és palackos kiszerelésétől kezdve a testreszabott keverékekig, amelyeket az ügyfelek igényeinek kielégítésére terveztünk.
Töltse le az Experis ultra-nagytisztaságú gázok kiadványát

​​A megfelelő gáz a megfelelő alkalmazáshoz

Az Air Products palackokat kínál, amelyet kis gázmennyiség esetében szokás alkalmazni. Kis- és közepes felhasználók számára az egypalackos kivitel olcsó, sokoldalú gázellátási módot kínál. A palackok méret-, nyomás- és gáztisztaság szerinti teljes választékában szállíthatók a gázok és gázkeverékek széles kínálatában. Nagyobb mennyiség esetén az Air Products elosztóhenger-csomagokat tud szállítani.

A CryoEase® mikro ömlesztett ellátás integrált vezérléssel és rugalmas tárolótartály-opciókkal rendelkező, speciális kialakítású tartálykocsikat tartalmaz. Még ha havonta csupán tíz palackot használ ugyanabból a gázból, a CryoEase® a mikro ömlesztett tartályok révén megoldást tud nyújtani Önnek.

Kérdések? Tudjuk a válaszokat.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze meg a Szakértőt

Stephen Robinson

Termékmenedzser - élettudomány

"Az Air Products tud-e speciális gázkeveréket szállítani az inkubátoromhoz?"

Tapasztalt alkalmazásfejlesztő csapataink fel tudják használni az iparágával és alkalmazásával kapcsolatos ismereteiket, hogy az Ön egyedi igényeinek megfelelő gázkeveréket biztosítsanak.

Liquid Carbon Dioxide

Air Products offer an extensive product range extending from specialist cylinder supply to bulk users, with advanced offerings specially designed for the full spectrum of carbon dioxide applications. By storing your CO² in liquid form you eliminate the handling and changeover issues associated with cylinder gas supply.
Download Carbon Dioxide Safetygram 18 brochure

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segít kiválasztani az adott alkalmazási céljához és földrajzi helyéhez igazodó, leggazdaságosabb ellátási lehetőséget . Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában biztosítják a különféle ellátórendszereken keresztül.

Speciális gázok

UHP-gázok, folyamat, kalibrálás és ISO 17025 akkreditált keverékek az ellátási módok széles skálájában.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Biztonság és szolgáltatások

ERŐFORRÁSKÖZPONT