logo Go to Home Page

MIG / MAG

Az Air Products MIG/MAG gázkeverékeit úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak. A gázok megfelelnek az ISO14175/AWS 5.32 szabvány – Hegesztőanyagok. Gázok és gázkeverékek ömlesztőhegesztéshez és rokon eljárásokhoz – előírásainak.

Ezt a szabványt az iparban széles körben használják a hegesztési gázok osztályozására. Segít a helyes gázválasztásban, valamint a minimális minőség-ellenőrzési és címkézési követelményeknek való megfelelésekben.

Az Air Products kategóriájában legjobb Maxx® gázcsalád termékei optimális megoldást nyújtanak a felhasználóknak, függetlenül attól, hogy szénacélt, rozsdamentes acélt vagy alumíniumot hegesztenek.

 
Töltse le a „Maxx® hegesztési gázok” prospektust

Tekintse meg a MIG/MAG gázkeverékeinket munka közben.

Nézze meg a bemutatót.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze szakértőnket!

“Milyen típusú gázok állnak rendelkezésre - tesztelhetem-e őket, hogy megnézzem, melyik felel meg a folyamatomhoz?”
Minden folyamathoz megvan a legjobb gázmegoldás; számos gázfajtát ki is tud próbálni, a Maxx® gázcsaládunk pedig az alkalmazások 98%-ára kínál megoldást.

See the Benefits of our Maxx® Gases Range

Whatever you’re welding, Air Products’ innovative range of welding gases will give you superior results. Formulated to boost output through a unique combination of weldability, weld quality and higher welding speeds, you’ll achieve more with fewer rejects.

Rendelni szeretne?

Az Air Products Gastrak® szolgáltatása

Pénzt takaríthat meg, növelheti a termelékenységet és javíthatja a minőséget. Akár önálló palackkészlete van, akár gázvezetéket használ, a Gastrak® szolgáltatás segíthet.

  • Költségek csökkentése: A hegesztési folyamat kezdetén jelentkező megnövekedett gázfogyasztás kiküszöbölésével és az optimális áramlási sebesség biztosításával csökkenti a gázpazarlást.
  • Minőség javítása: Az gázáram optimális beállítása javítja a hegesztés minőségét és csökkenti a selejtek számát.
  • Egyszerű telepítés: A Gastrak® berendezés beépíthető egy meglévő vagy új gázvezetékbe, vagy használható a hagyományos vagy az Integra® palackokkal.

Videó megtekintése

SZERETNE PÉNZT MEGTAKARÍTANI?

ERŐFORRÁSKÖZPONT