logo Go to Home Page

Oxigén Ultra Pure

Ultra-nagy tisztaságú gáz

Az Air Products Experis® speciális gázcsaládja számos UHP (ultra-nagy tisztaságú) oxigén terméket tartalmaz, melyek alkalmazásával nyugodt lehet a termékek minőségét és megfelelőségét illetően, bármilyen felhasználási cél esetén. Legyen szó kémiai analízisről vagy folyamatirányításról, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy segítsen az Ön igényeinek megfelelő gáz kiválasztásában. A gázcsalád magában foglalja az ultra-nagy tisztaságú gázokat és a csomagolási lehetőségek széles választékát.
Műszaki előírások

Ideális gáz analitikai technikákhoz

Mindössze 1 ppm nitrogént tartalmaz. Ez a tisztasági fok nagymértékben javítja az analizátor érzékenységét

Vásároljon online

Minden, ami a gáz kezeléséhez szükséges online a MyAirProducts℠ segítségével

Készen áll az ultratiszta oxigén megrendelésére?

Kérdése van? Megválaszoljuk.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Ellátási lehetőségek

Az Air Products segít kiválasztani az adott alkalmazási célhoz és földrajzi helyhez igazodó leggazdaságosabb ellátási lehetőséget . Az ipari gázokat általában gáznemű és folyékony formában biztosítjuk a különféle ellátórendszereken keresztül.

Speciális gázok

UHP-gázok, folyamat, kalibrálás és ISO 17025 akkreditált keverékek az ellátási módok széles skálájában.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

RESOURCE CENTER