logo Go to Home Page

TIG

A nem leolvadó volfrámelektróda és a hegesztendő anyag között létrejött elektromos ív biztosítja a hegesztéshez szükséges hőt. A volfrámelektróda nagy olvadáspontja miatt nem olvad, a hozaganyagot külön kell adagolni, mely keveredik az alapanyag olvadékával. A hegfürdőben lévő hegesztési ömledéket, a töltött hegesztőhuzalt és a forró elektródát inert gáz védi a légköri szennyeződésektől.

Ez a gáz általában argon, de önmagában vagy argonnal keverve a hélium is felhasználható speciális alkalmazásokhoz. Az ausztenites rozsdamentes acélhoz argon-hidrogén keverékeket érdemes használni.

Töltse le a „Maxx® hegesztési gázok” prospektust

Tekintse meg a TIG hegesztési gázainkat működés közben.

Nézze meg a bemutatót.

Kérdezze szakértőnket!

"A TIG hegesztéshez mindig tiszta argont használok, mivel sokoldalúan alkalmazható. Milyen egyéb, univerzálisan felhasználható gázkeveréket javasolna nekem?"
Az Alumaxx® Plus kiváló választás minden hegeszthető fém és ötvözet esetén; az Inomaxx® TIG pedig a kategóriánkban a legjobb gáz ausztenites rozsdamentes acélhoz.

See the Benefits of our Maxx® Gases Range

Whatever you’re welding, Air Products’ innovative range of welding gases will give you superior results. Formulated to boost output through a unique combination of weldability, weld quality and higher welding speeds, you’ll achieve more with fewer rejects.

Rendelni szeretne?

Az Air Products Gastrak® szolgáltatása

Pénzt takaríthat meg, növelheti a termelékenységet és javíthatja a minőséget. Akár önálló palackkészlete van, akár gázvezetéket használ, a Gastrak® szolgáltatás segíthet.

  • Költségek csökkentése: A hegesztési folyamat kezdetén jelentkező megnövekedett gázfogyasztás kiküszöbölésével és az optimális áramlási sebesség biztosításával csökkenti a gázpazarlást.
  • Minőség javítása: Az gázáram optimális beállítása javítja a hegesztés minőségét és csökkenti a selejtek számát.
  • Egyszerű telepítés: A Gastrak® berendezés beépíthető egy meglévő vagy új gázvezetékbe, vagy használható a hagyományos vagy az Integra® palackokkal.

Videó megtekintése

SZERETNE PÉNZT MEGTAKARÍTANI?

ERŐFORRÁSKÖZPONT