Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Hydrogen for Mobility

H2fM: Hydrogen For Mobility

Hydrogen for Mobility

Tisztább jövő létrehozása hidrogénnel

A világ legnagyobb hidrogéngyártójaként az Air Products a hidrogén értékláncának minden területén dolgozik, beleértve a termelést, az elosztást, a tárolást és az adagolást, és évtizedek óta úttörő szerepet tölt be a hidrogén üzemanyag-ellátásban. A cég a világ leghosszabb hidrogéncsőrendszerét üzemelteti, és világszínvonalú folyékony hidrogén szállító. Az Air Products gyakorlati tapasztalattal rendelkezik több mint 250 hidrogén-töltőállomás projektben 20 országban, és a vállalat technológiáit több mint 1,5 millió üzemanyag-feltöltési műveletben használják évente.

ap0137-water-wastewater
Hogyan keletkezik a hidrogén?

A hidrogén, az univerzum legnagyobb mennyiségben előforduló eleme, olyan vegyületek részeként létezik, mint a víz vagy a metán, és számos technológia segítségével tiszta hidrogénné válik szét.

ap0200-bus
Biztonságos a hidrogén üzemanyag?

A hidrogént világszerte biztonságosan állítják elő és használják különféle alkalmazásokban több mint 100 éve. Ha az Air Productshoz hasonló cégek megfelelően kezelik, amelyek több mint 60 éves hidrogénezési tapasztalattal rendelkeznek, a hidrogén, mint minden közlekedési üzemanyag, nagyon biztonságos.

0868-atom
Miért válassza a hidrogént?

Ha járműveket hajtanak végre, a hidrogén egyetlen mellékterméke a víz. Leginkább megismétli a hagyományos közlekedési üzemanyag-fogyasztói tapasztalatokat az üzemanyag-feltöltés, a hatótáv és a teljesítmény tekintetében.