logo Go to Home Page

Tisztább jövő létrehozása hidrogénnel

A világ legnagyobb hidrogén-gyártójaként az Air Products a hidrogénértékláncának minden területén jelen van, beleértve a termelést, az elosztást,a tárolást és az adagolást, továbbá évtizedek óta úttörő szerepet tölt be a hidrogén üzemanyag-ellátásban. A cég a világ leghosszabb hidrogén-csőrendszerét üzemelteti, és világszínvonalú folyékony hidrogén szállító. Az Air Products20 országban több, mint 250 hidrogén-töltőállomás projektben vett részt aktívan,és a vállalat technológiáit évente több, mint 1,5 millió üzemanyag-feltöltési műveletben használják.

Hogyan állítható elő hidrogén?

A hidrogén, az univerzum legnagyobb mennyiségben előforduló eleme, olyan vegyületek részeként létezik, mint a víz vagy a metán, és különböző technológiák segítségével bonthatjuk szét ezeket tiszta hidrogénre.

Biztonságos üzemanyag a hidrogén?

A hidrogént több, mint 100 éve állítják elő biztonságosan és használják különféle alkalmazásokban világszerte. Ha a hidrogént olyan cégek kezelik, mint az Air Products, amely több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a hidrogén területén, akkor ez is, mint minden közlekedési üzemanyag nagyon biztonságos.

Miért válassza a hidrogént?

Ha a járművekben üzemanyagként használják, akkor a hidrogén egyetlen mellékterméke a víz. A hidrogén tudja legjobban kiváltani a hagyományos közlekedési üzemanyag-fogyasztói tapasztalatokat a tankolás, a hatótáv és a teljesítmény tekintetében.