A belső és külső auditált irányítási rendszerek szigorú szabályozása révén élelmiszeripari gázaink megfelelnek az élelmiszerminőségre, a higiéniára, a nyomon követhetőségre és specifikációkra vonatkozó nemzeti követelményeknek, és gyakran meg is haladják azokat. Emellett megfelelnek az élelmiszerbiztonsági követelményeknek a HACCP (Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pont) elvek alkalmazásával a termelési és terjesztési folyamatok eléréséhez.
Minőségbiztosítási modellként átvettük az ISO 9001 szabványt és minden szén-dioxid-termelő telephelyünk FSSC 22000 (Élemiszerbiztonsági Rendszer) tanúsítvánnyal rendelkezik. Úgy döntöttünk, hogy néhány speciális nitrogén- és oxigéntermelő helyet is FSSC 22000 szerint tanúsítunk. A tanúsítványokat itt találja. www.airproducts.com/quality