logo Go to Home Page

Kriogén hűtés

Az étel- és italtermékei lehűtésének leggyorsabb módja

Port, szószt vagy folyadékot, esetleg puha tésztás készítményt vagy egész készterméket szeretne lehűteni? Kriogén hűtési megoldásaink felszerelhetők a munkaszalagjára vagy a keverő- / turmixgépére folyamata minimális megzavarásával. Emellett kompakt szakaszos és folyamatos fagyasztóink is beállíthatók, hogy a kívánt pontos véghőmérsékletre hűtsék le a termékét. Az Ön igényeinek megfelelő, gondtalan hűtési megoldást kínálunk.

Miért kell hűteni kriogén módon?

Sebesség

Hűtse le készítményét órák helyett percek alatt

Pénztakarékosság

Növelje jelenlegi fagyasztási / hűtési kapacitását korlátozott tőkebefektetéssel

Szavatossági idő

Minél gyorsabban lehűl a készítmény, annál gyorsabban stabil mikrobiológiailag

Termékminőség

Berendezéseink a terméke pontos igényeihez és tulajdonságaihoz igazíthatók, optimálisan megőrizve annak minőségét

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

“A hideg nitrogén vagy CO₂ károsítja a termékemet?”

Gépeink különböző paramétereinek köszönhetően képesek vagyunk egy gyorsabb, hidegebb vagy egy lágyabb hűtést biztosítani a terméke követelményeitől függően.

Szárazjég

Nincs víz, nincs maradékanyag, csak a tiszta hideg
TUDJ MEG TÖBBET

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Carbon Dioxide

Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Van kérdése a kriogén hűtési megoldásainkkal kapcsolatban?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK