logo Go to Home Page

Keményedés vagy kéregfagyasztás

Keményítse meg termékének külső felületét az optimalizált további feldolgozás érdekében

Réteges ételeket gyárt, mint például lasagnát vagy desszerteket? Hőérzékeny a terméke? Várnia kell a rétegek között? Elérte-e a gyorsfagyasztójának teljes kapacitását és korlátozza-e az áteresztőképességét? Fel akarja gyorsítani a vágási vagy szeletelési folyamatát miközben elkerüli a termék károsodását vagy szakadását? Vagy egyszerűen vékonyabb szeleteket szeretne készíteni? Akkor az ultragyors kéregfagyasztás jelentheti a megoldást az Ön számára.

Az élelmiszerterméke kriogén úton történő megkeményedésével vagy kéregfagyasztásával ideiglenesen lefagyasztja a terméke külső felületének vékony rétegét. Ez a pillanatra lehűlt és megkeményedett felület lehetővé teszi a gyártás sikeres folytatását, legyen szó akár a termék átengedéséről nagy sebességű vágó- vagy szeletelő berendezésén; vákuumcsomagoló berendezésén minimális deformációval; újabb réteg hozzáadásával vagy feltöltésével; vagy egyszerűen a termék mechanikus fagyasztóba történő áthelyezésével a fagyasztási folyamat folytatása érdekében.

Akár szakaszos, akár folyamatos üzemre van szüksége, szakértőink örömmel segítenek meghatározni, hogy melyik kompakt fagyasztó lesz a legmegfelelőbb az Ön egyedi igényeihez.

Öt ok, hogy miért alkalmazza a kéregfagyasztást a termékein

Hozamoptimalizálás és hulladékcsökkentés

Ha szeletelni vagy darabolni kívánja termékét, a sérülésektől való védelem minimális veszteséget és jobb minőségű terméket biztosít

Megnövelt feldolgozási sebesség

Nagyobb vágási sebességgel dolgozhat, a forró vagy olvadékony önteteknek ellenáll a terméke, vagy akár a mechanikus fagyasztókapacitását is növelheti

Szűk keresztmetszet enyhítése

A meleg terméket kezelőknek nem kell megvárniuk, amíg a terméke lehűl egy hűtőházban

Vékony szeletek

A keményített termékfelület lehetővé teszi Önnek a vékonyabb szeletek előállítását

Élelmiszerbiztonság és minőség

Ez a folyamat megőrzi a termék minőségét. Keményedés után közvetlenül felolvasztva a termék frissnek minősül

Kérdezze meg a Szakértőt

Neil Hansford

Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság

“Mondanom kell, hogy a friss kéregfagyasztott / keményített termékem korábban le volt már fagyasztva?”
Nem, mert a kriogén módon történő kéregfagyasztás nagyon gyors, időben korlátozott és csak a termék külső rétegére vonatkozik.

Dry Ice

No water, no residue, just pure cold
Learn More

Wondering about Quality and Compliance?

We care deeply about safety and quality. Our gases and equipment comply with all relevant food legislation.

LEARN MORE

Freshline® Food Services

We don't just supply gases and equipment, we want to help you succeed every step of the way. This is why we also are world leaders in food industry innovation, run trials for you on-site or in one of our laboratories, offer consultancy including process evaluation and optimisation, analytical services and training support.

LEARN MORE

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Kíváncsi arra, hogy ez a megfelelő megoldás az Ön számára?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK