Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Parfait and thinly sliced meat
Élelmiszer

Keményedés vagy kéregfagyasztás

Keményítse meg termékének külső felületét az optimalizált további feldolgozás érdekében

Öt ok, hogy miért alkalmazza a kéregfagyasztást a termékein

ap0155-costsavings-and-wasteproduction
Hozamoptimalizálás és hulladékcsökkentés

Ha szeletelni vagy darabolni kívánja termékét, a sérülésektől való védelem minimális veszteséget és jobb minőségű terméket biztosít

0718-timer
Megnövelt feldolgozási sebesség

Nagyobb vágási sebességgel dolgozhat, a forró vagy olvadékony önteteknek ellenáll a terméke, vagy akár a mechanikus fagyasztókapacitását is növelheti

ap0156-bottleneckalleviation
Szűk keresztmetszet enyhítése

A meleg terméket kezelőknek nem kell megvárniuk, amíg a terméke lehűl egy hűtőházban

ap0169-thin-slices
Vékony szeletek

A keményített termékfelület lehetővé teszi Önnek a vékonyabb szeletek előállítását

ap0168-preserved-product-quality
Élelmiszerbiztonság és minőség

Ez a folyamat megőrzi a termék minőségét. Keményedés után közvetlenül felolvasztva a termék frissnek minősül

Felajánlások

Kérdezze meg a Szakértőt

Neil Hansford - Food Technology Expert, UK
Neil Hansford

Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság

Mondanom kell, hogy a friss kéregfagyasztott / keményített termékem korábban le volt már fagyasztva?

Nem, mert a kriogén módon történő kéregfagyasztás nagyon gyors, időben korlátozott és csak a termék külső rétegére vonatkozik.