logo Go to Home Page

Gasification Services and Solutions

Air Products provides gasification solutions tailored to help customers meet the needs of their challenging and everchanging project requirements. Air Products is a Center of Excellence for gasification customers world-wide. We provide full life cycle project support from initial inquiry through commissioning and commercial operations.

Az Air Products piacvezető az elgázosításban

KAPCSOLATFELVÉTEL

Hogyan segíthetünk Önnek

Az Air Products több évtizedes globális tapasztalattal rendelkezik a világ legnagyobb és leghatékonyabb üzemeinek tervezésében és üzemeltetésében. Munkatársaink több mint 1000 éves elgázosítási tapasztalattal rendelkeznek. Kínálunk gáz- és berendezésértékesítési modelleket egyaránt. A Sale of Gas modellben az Air Products birtokolja és üzemelteti az üzemet, hogy biztosítsa a szükséges szintézisgázt. Az Eszközértékesítés modellben hosszú távú licencszerződéseket kínálunk, amelyek magukban foglalják az elgázosítási folyamat tervezését, az indítási támogatást, a kezelői képzést és a folyamatos műszaki támogatást. Tapasztalataink lehetővé teszik számunkra, hogy jobb ciklusidőket, csökkentett indítási időket kínáljunk, és fenntartsuk a magas rendelkezésre állást.

Szakértelmünk Önnek dolgozik

Az Airp Products gázosítási technológiáinak több mint 200 engedélyese mellett elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mindegyiket támogassuk eszközeik teljes életciklusa során. Lásd az alább linkelt esettanulmányi példákat.

Elgázosítási szolgáltatásokat kínálunk

Növénytervezés

Több évtizedes mérnöki tapasztalattal és a legújabb iparági trendek előmozdításában való közvetlen részvétellel az Air Products támogathatja a tervezéssel kapcsolatos értékeléseket, beleértve az üzem bővítését és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését.

Folyamattechnológiai megvalósíthatósági tanulmányok

Ahogy a piaci feltételek változnak, az Air Products segítséget nyújthat a változó üzleti igények kielégítésére szolgáló lehetőségek értékelésében. A megvalósíthatósági tanulmányok, például a nyersanyagcserék és a hulladékáramok újrahasznosítása lehetővé teszik, hogy megértse a CAPEX, OPEX és a vállalkozása által fontolóra vett változtatások ütemezési hatásait.

Növényértékelések

Csökkenteni szeretné termékei fajlagos költségét? Az Air Products üzemértékeléseket kínál, amelyek azonosítják a termelékenység, a megbízhatóság és a működőképesség javulását az eszköz szűk keresztmetszetének megszüntetése érdekében.

Igény szerinti hibaelhárítás

Az Air Products folyamatrendszer-mérnökei készséggel támogatják az Ön sürgős üzemeltetési igényeit, és segítenek proaktívan azonosítani a biztonságos és folyamatos működést fenyegető veszélyeket.

Helyszíni ellenőrzés és javítás

Elgázosító üzem tulajdonosaként és üzemeltetőjeként az Air Products egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy értékelje az Ön elgázosító, tűzálló és folyamatégő állapotát. Mérnökeink felkereshetik létesítményét, és támogathatják a nagyobb ellenőrzéseket és javításokat.

Fejlett folyamatvezérlés

Ami a lényeget illeti, minden BTU számít! Az Air Products segíthet optimalizálni a műveleteket azáltal, hogy fejlett folyamatszabályozásokat vezet be, hogy csökkentse az alapanyag és a közművek pazarlását, miközben csökkenti a kezelők által végzett kézi munkát is.

Berendezéstervezés és -ellátás

Az Air Products megtervezi és szállítja saját kulcsfontosságú elgázosító berendezéseit, például folyamatégőit. Mérnökeink a legkorszerűbb tervezési technológiánkkal segíthetnek javítani az égő hatékonyságát, valamint biztosítani tudjuk az alkatrészeket, hogy Ön ugyanazt az OEM minőséget kapja, mint a saját üzemeinkben.

Üzemeltetési és karbantartási szolgáltatások

Szeretné birtokolni gázosítóját, de nem tudja, hogyan kell működtetni? Az Air Products olyan üzemeltetési és karbantartási programokat kínál, amelyek során üzemeltetőink fizikailag működtetik az Ön üzemét az Ön telephelyén, az Air Products mérnöki, üzemeltetési és karbantartási szervezetének támogatásával, amely támogatja az üzem igényeit.

Képzés és támogatás

Legyen szó bevezető gázosítási technológiáról és működési elv-oktatásról új munkatársak számára, felfrissítésre a tapasztalt veteránok számára, biztonsági elvekre vagy üzemspecifikus modulokra a berendezésekhez és rendszerekhez, az Air Products rendelkezik azzal a szakértelemmel, hogy felkészítse csapatát a biztonságos, sikeres működésre.

Ipari gázok támogatása

Az Air Products világelső az oxigén-, nitrogén- és hidrogéntechnológia és -gyártás területén. Teljes szervezetünk van ezen technológiák mindegyikének, amely képes támogatni az Ön oxigén-, hidrogén-PSA- és egyéb ipari gázeszközeinek életciklusát.

Gasification Licensing Team

Learn more about our team members, including how to engage them with your specific gasification opportunity.

Meet the Team

Erőforrásközpont