logo Go to Home Page

Freshline® szakaszos fagyasztó

Gyors, kiváló minőségű, szakaszos fagyasztás és hűtés

A gyártásában jelentkező szűk keresztmetszetek enyhítésére törekszik, de nincs szüksége folyamatos termelésre? Élelmiszerei hűtésének leggyorsabb módját keresi? Új hűtött vagy fagyasztott terméket dob piacra, de nem biztos abban, hogy milyen mennyiségekre számíthat? Vagy egyszerűen csak jobb minőségű fagyasztott eredményre vágyik?

Kompakt Freshline® szakaszos fagyasztónk gyors és megbízható fagyasztási vagy hűtési megoldást kínál Önnek. Két méretben kapható és kielégíti a főzés-hűtés és a főzés-fagyasztás szigorú igényeit a vendéglátóiparban. Ideális minden olyan élelmiszerfeldolgozó számára, akinek ipari fagyasztási vagy hűtési követelményei vannak a szakaszos folyamatokban.

Töltse le a Freshline® szakaszos fagyasztó prospektust

Miért választják vevőink a szakaszos fagyasztónkat?

Sebesség

Gyorsabban fagyaszt vagy hűt, mint a hagyományos gyorsfagyasztók

Költséghatékonyság

Vonzó árak, bérleti lehetőségek és kiváló nitrogénhatékonyság

Egyszerű használat

Könnyen kezelhető (előre rögzített receptekkel), tisztítható és karbantartható

Lábnyom

Kompakt kialakítás a kis lábnyomhoz

Higiénia

Megfelel a szigorú élelmiszer-higiéniai és biztonsági tervezési előírásoknak

Kiváló minőségű fagyasztás

A rendkívül gyors fagyasztás megőrzi terméke ízét, állagát és nedvességtartalmát a kiváló minőségű fagyasztott eredmény érdekében

Szeretne többet tudni a szakaszos fagyasztónkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze meg a Szakértőt

Jon Trembley

Technológiai vezető - kriogén alkalmazások

“A folyékony nitrogén nagyon hideg (-196 ° C), károsítja-e a termékemet egy gyorsfagyasztóhoz képest?”
Nem, éppen ellenkezőleg. A gyorsabb folyamat miatt a termék belsejében lévő víz kisebb jégkristályokká fagy. Ez kevesebb sejtfal károsodást jelent a jobb minőségű fagyasztott terméknél.

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Gázok és ellátási lehetőségek

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Questions? We've got answers.

CONTACT US

ERŐFORRÁSKÖZPONT