logo Go to Home Page

Freshline® kriogén injekciós rendszerek

Az ideális hőmérséklet és textúra hatékony elérése vagy megtartása további feldolgozáshoz, például formázáshoz vagy extrudáláshoz

A Freshline® kriogén injekciós rendszereink, köztük a híres Freshline® LIN-IS, lehetővé teszik az élelmiszer-készítmények vagy szószok pontos hőmérséklet-szabályozását és egyenletes hűtését a keverési lépés során. A higiénia és a hatékonyság szempontjából a legjobb a piacon, számos keverőgép gyártó ajánlja őket.

Függetlenül attól, hogy folyamatosan biztonságos hőmérsékletet kíván-e fenntartani vagy a további feldolgozáshoz (formázáshoz vagy extrudáláshoz) optimális hőmérsékletet vagy textúrát szeretne elérni, a Freshline® kriogén injekciós rendszereink az Ön pontos specifikációihoz igazíthatók. Folyékony nitrogénnel vagy szén-dioxiddal működtetve bármilyen típusú keverőre felszerelhetők.

Töltse le a Freshline® LIN-IS (folyékony nitrogén injekciós megoldás) prospektust

Miért választják ügyfeleink hőmérséklet-szabályozó rendszerünket?

6 fő oka van annak, hogy ügyfeleink miért a kriogén injekciós megoldásainkat választják, beleértve a legjobbat kelendő szériánkat, a Freshline® LIN-IS-et is

Megbízhatóság

Egyenletes, pontos és megismételhető hőmérséklet-szabályozás, amely homogén és következetes végeredményhez vezet

Gázhatékonyság

Olyan kialakítás, amely biztosítja, hogy minden kriogéncsepp maximálisan felhasználható legyen az optimális hatékonyság érdekében

Higiénia

Higiénikus kialakítás és integrált tisztító megoldás (CIP) a csökkentett állásidő és nagyobb nyugalom érdekében

Kényelem

Könnyen kezelhető, helyileg vagy távolról vezérelt, előre rögzített receptek a könnyű termékváltáshoz és még sok minden máshoz

Sebesség

Gyors hőmérséklet-csökkenést tesz lehetővé (és lehetővé teszi a gyártási folyamat felgyorsítását)

Sokoldalúság

Alsó befecskendezési lehetőség a gyorsabb, közvetlenebb hűtéshez, vagy felső befecskendezés a lágyabb hűtés érdekében

Freshline® LIN-IS - Hőmérséklet-szabályozási technológia

FEDEZZE FEL, HOGY A FRESHLINE® LIN-IS HOGYAN SEGÍTETTE A DALCO ÉLELMISZER-FELDOLGOZÓT ABBAN, HOGY CSÖKKENTSE A TERMÉK HULLADÉKÁT, MIKÖZBEN NAGY SEBESSÉGŰ FORMÁZÁSI FOLYAMATRA TÉR ÁT

"2007 óta a LIN-IS-t használjuk keverőnkben és darálónkban, hogy lehűtsük a tésztánkat és elérjük a megfelelő hőmérsékletet. Ez rengeteg időt takarít meg nekünk és következetes eredményeket érünk el ".

S. van den Hanenberg, a Dalco Food NV üzemeltetési igazgatója

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

“Sok vásárlója használja a Freshline LIN-IS-t?"
Igen. Több mint 100 LIN-IS rendszerünk működik sikeresen Európa-szerte és még több is, ha a globális számokat nézzük

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Freshline® LIN-IS

Gázellátási lehetőségek

Carbon Dioxide

Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Szeretne többet tudni kriogén injekciós rendszereinkről?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK