logo Go to Home Page

Freshline® DM alagútfagyasztó

Nagyobb rugalmasság 2 az 1-ben gép, IQF és nem IQF

Szeretne egyedileg gyorsfagyasztott (IQF) és szabványos, nem IQF típusú fagyasztott termékeket gyártani ugyanazzal a géppel? Az Ön számára fejlesztettük ki a Freshline® DM alagútfagyasztót.
A Freshline® kettős üzemmódú (DM) alagútfagyasztónk segítségével a termelési igényeitől függően azonnal átválthat az IQF fagyasztási módról a nem IQF szabványos fagyasztási módra. Amikor aktiválja az IQF módot, a munkaszalag azonnal rezegni kezd, hogy kiváló egyedi gyorsfagyasztást eredményezzen, ami szabadon áramló fagyasztott terméket eredményez. Amint kikapcsolja, a munkaszalag abbahagyja a rezgést és elkezdheti a szokásos termékek fagyasztását.
Töltse le a Freshline® DM alagútfagyasztó brosúrát

Miért válassza a DM alagútfagyasztót?

Kényelem

Egyetlen géppel fagyaszthatja le az IQF és a nem IQF termékeket, amely számos testreszabható opcióval rendelkezik

Költség

Vonzó árakat és nitrogénhatékonyságot kínál, miközben kettő helyett csak egy berendezésbe kell befektetnie

Minőség

Kiváló minőségű IQF eredményt ad, valamint a kriogén fagyasztás minőségi előnyeit

Biztonság és higiénia

Rendelkezik a legújabb higiéniai és biztonsági jellemzőkkel

Működési hatékonyság

Könnyen használható, tisztítható és karbantartható; nagy áteresztőképességgel tud fagyasztani és sikeresen akár napi 3 műszakot is tud üzemelni

FRESHLINE DM ESETTANULMÁNY: AMURAL PRODUCTIONS, FRANCIAORSZÁG

Az alagút kijáratánál a szeletelt termékek tökéletesen IQF értékűek. Ez lehetővé tette számunkra, hogy eltávolítsuk az upstream szortírozó állomást és automatizáljuk a folyamatot.

Corine Majcherczyk, az Amural Productions műszaki igazgatója

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

"Hogyan lehet a DM fagyasztóval előállítani mind IQF, mind nem IQF termékeket?"
A munkaszalag normál lapos szalagnak tűnik, de olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vibrálást az IQF mód aktiválásakor.

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Gázellátási lehetőségek

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Szeretne többet megtudni a Freshline® DM fagyasztónkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Freshline DM alagútfagyasztó

ERŐFORRÁSKÖZPONT