Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
white flour

Freshline® Inline Összetevő-hűtőrendszere (IICS)

Javítsa a termék minőségét és gyorsítsa fel a feldolgozást

Vannak száraz összetevői vagy porai, amelyek magasabb hőmérsékleten lebomlanak, és / vagy az optimális feldolgozás érdekében bizonyos hőmérsékleten kell tartani?

Testreszabott inert hőmérséklet-szabályozó rendszerünk ideális a száraz összetevők vagy porok hűtésére, amelyeket a tárolás vagy feldolgozás előtt pneumatikusan szállítanak át. Ez a megoldás megőrzi készterméke minőségét, csökkenti a termék hulladékát, biztonságos, inert légkört biztosít és felgyorsítja a feldolgozást. Ráadásul a nitrogén használata nem eredményez hozzáadott nedvességet.

Miért választják az ügyfelek ezt a megoldást?

ap0182-quality
Minőség

Hőmérsékletre érzékeny összetevők vagy késztermékek megőrzött minősége, ami jobb termékkonzisztenciát eredményez

ap0152-reliability
Megbízhatóság

Pontos hőmérséklet-szabályozás az egyenletes és megismételhető véghőmérséklet érdekében

ap0144-ease-of-use
Egyszerű használat

Könnyen telepíthető és kezelhető az automatizált hőmérséklet-ellenőrző rendszerével

ap0149-operational efficiency
Működési hatékonyság

Egyszerre hűtse és szállítsa termékeit. A nem invazív fúvókák megakadályozzák az eltömődést vagy dugulást a csőben

ap0148-safety-and-hygiene
Biztonság

Az éghető porok által okozott robbanásveszély csökkenése

ap0157-wastereduction
Hulladékcsökkentés

Jobb a termék tartósítása és a tészta megmunkálhatósága (pékáruk esetében)

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham, Food Cryogenics Expert
Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

A lisztem 25 ° C körüli hőmérsékleten kerül a keverőmbe, de nem vagyok elégedett a puffasztásával és az állagával.

A tészta a keverés során körülbelül 5-8 ° C-ot melegedhet. Ideális esetben le kéne kicsit hűtenie, mielőtt a keverőbe kerül.