Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Frozen pizza

Freshline® IQ fagyasztó

OKOS választás a hatékonyság, a gazdaságosság és a higiénia érdekében

Akár még új a fagyasztás/hűtés világában, vagy már foglalkozik vele, a Freshline® IQ kriogén alagútfagyasztót a hatékonyság, a gazdaságosság és a higiénia szem előtt tartásával terveztük.

A Freshline® IQ fagyasztó nagy teljesítményű fagyasztást vagy hűtést kínál az élelmiszerek széles választékához. 3,048 méteres moduláris szakaszokban terveztük, így könnyen összeszerelhető a helyszínen. Az opcionális távfelügyeleti rendszer lehetővé teszi a távoli hibakeresést vagy a hatékonyság nyomon követését. Mindezt egy minimális tőkeelőleg befektetésével.

Kérdezze meg a Szakértőt

Food Industry Manager, Americas
Scott Robertson

Élelmiszeripari vezető, Amerika

Hogyan optimalizálhatom a kriogén alagútfagyasztó rendszerem folyékony nitrogén-fogyasztását?

A fagyasztó működésének optimalizálása általában három változót foglal magában - tartózkodási idő, munkaszalag-terhelés és gyártási sebesség. Élelmiszeripari szakembereink segítenek ügyfeleinknek mindhárom optimalizálásában azáltal, hogy alaposan kiértékelik a folyamatigényeket, kiértékelik az élelmiszereket a Foods Lab tényleges fagyasztóberendezésein, hogy biztosítsák a fagyasztóberendezések megfelelő kiválasztását, valamint együttműködnek ügyfeleinkkel a beindításkor és azt követően a nitrogénfelhasználás minimalizálása érdekében.

Read more...