logo Go to Home Page

Freshline® IQ fagyasztó

OKOS választás a hatékonyság, a gazdaságosság és a higiénia érdekében

Akár még új a fagyasztás/hűtés világában, vagy már foglalkozik vele, a Freshline® IQ kriogén alagútfagyasztót a hatékonyság, a gazdaságosság és a higiénia szem előtt tartásával terveztük.

A Freshline® IQ fagyasztó nagy teljesítményű fagyasztást vagy hűtést kínál az élelmiszerek széles választékához. 3,048 méteres moduláris szakaszokban terveztük, így könnyen összeszerelhető a helyszínen. Az opcionális távfelügyeleti rendszer lehetővé teszi a távoli hibakeresést vagy a hatékonyság nyomon követését. Mindezt egy minimális tőkeelőleg befektetésével.

Töltse le a Freshline® IQ fagyasztó prospektust

Workhorse fagyasztó sok előnnyel

  • Nagy teljesítmény, kicsi lábnyom
  • Alacsony kezdőtőke-ráfordítás
  • Moduláris, munkaterületen bővíthető kivitel
  • Hatékony kriogénfogyasztás
  • Könnyen tisztítható
  • Egyszerű karbantartás és üzemeltetés
  • Egyedülálló, valós idejű távfelügyelet
  • Képes fagyasztani / hűteni a legkülönfélébb ételeket

Szeretne többet tudni a Freshline® IQ fagyasztónkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt az egyik élelmiszeripari szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze meg a Szakértőt

Scott Robertson

Élelmiszeripari vezető, Amerika

"Hogyan optimalizálhatom a kriogén alagútfagyasztó rendszerem folyékony nitrogén-fogyasztását?"

A fagyasztó működésének optimalizálása általában három változót foglal magában - tartózkodási idő, munkaszalag-terhelés és gyártási sebesség. Élelmiszeripari szakembereink segítenek ügyfeleinknek mindhárom optimalizálásában azáltal, hogy alaposan kiértékelik a folyamatigényeket, kiértékelik az élelmiszereket a Foods Lab tényleges fagyasztóberendezésein, hogy biztosítsák a fagyasztóberendezések megfelelő kiválasztását, valamint együttműködnek ügyfeleinkkel a beindításkor és azt követően a nitrogénfelhasználás minimalizálása érdekében.

Wondering about Quality and Compliance?

We care deeply about safety and quality. Our gases and equipment comply with all relevant food legislation.

LEARN MORE

Freshline® Food Services

We don't just supply gases and equipment, we want to help you succeed every step of the way. This is why we also are world leaders in food industry innovation, run trials for you on-site or in one of our laboratories, offer consultancy including process evaluation and optimisation, analytical services and training support.

LEARN MORE

Gázellátási lehetőségek

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Questions? We've got answers.

CONTACT US