logo Go to Home Page

Freshline® Plus palack

Kifejezetten a higiénia és biztonság új szintjeinek biztosítására fejlesztettük ki

Olyan élelmiszeripari palackot keres, amely a legfejlettebb higiéniai normákat kínálja a piacon? A Freshline® Plus palackunk csak Önnek készült. Ez az első olyan palack, amelyet kifejezetten a legmagasabb higiéniai és biztonsági előírásoknak fejlesztettünk ki.

Beépített 0,2 mikronos baktériumszűrővel és külső Biocote® antimikrobiális bevonattal a Freshline® Plus palackunkat úgy terveztük, hogy minimalizálja a szennyeződés kockázatát az étel-előkészítő környezetben. A bevonat egy olyan fejlesztett korróziógátló festéket is tartalmaz, amely meghosszabbítja a palack élettartamát.

Miért választják vásárlóink a Freshline® Palackot

Tiszta gáz minden alkalommal
A 0,2 mikronos baktériumszűrő biztosítja, hogy az élelmiszercsomagoló környezetébe a legtisztább gázt juttatja be
Antimikrobiális bevonat BioCote® antimikrobiális technológiával
A BioCote® bizonyítottan két órán belül akár 99,5% -kal csökkenti a termékeken lévő baktériumokat és mikrobákat
Javított korrózióállóság
Továbbfejlesztett korróziógátló bevonat, meghosszabbítja a palack élettartamát
Maradéknyomás-szelep (RPV)
Állandó pozitív nyomás és automatikus zárás, amikor a nyomás +/- 4 bar alá csökken a nagyobb gáztisztaság érdekében
Nyomon követhetőség
Élelmiszeripari gázaink szokásos megfelelőségével és minőségével együtt minden palack megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik

ESETTANULMÁNY: FRESHLINE® PLUS PALACK ÉS FOOD CONNECT, HOLLAND KÉSZÉTELEK ÉTELEK GYÁRTÓJA

Fontos mindent megtennünk annak érdekében, hogy elkerüljük a baktériumok bejutását az élelmiszerfeldolgozási folyamatunkba és nagyszerű hír, hogy az Air Products ebben tudott újítani és támogatni minket.

Wim Swir, igazgató, Food Connect, NL

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Gázok és ellátási lehetőségek

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységüket

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Food Gases

Gases used for food or beverage processes

Kíváncsi a Freshline® Plus palackunkra?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

ERŐFORRÁSKÖZPONT