logo Go to Home Page

Freshline® forgódobos fagyasztó

A legkisebb szeletelt, felkockázott és extrudált ételek gyors hűtése és IQF-fagyasztása

Gyorsan és külön-külön akar hűteni vagy fagyasztani olyan nagyon kicsi termékeket, mint darált hús, kockára vágott csirke, reszelt sajt vagy bármi hasonló?

Freshline® forgódobos fagyasztónk csak Önnek készült. Ez a kriogén fagyasztó lejt és folyamatosan forog a legkisebb kockákra vágott és extrudált ételek gyors hűtése és kiváló minőségű IQF-fagyasztása érdekében.

Töltse le a Freshline® forgódobos fagyasztó prospektust

Miért választják vásárlóink a forgódobos fagyasztónkat?

Prémium termékminőség

Állandó mozgása megakadályozza, hogy a termékek összetapadjanak és még a legkisebb darabokon is több mint 99% IQF-t nyerjenek

Lábnyom

Korlátozott helyigény: kiváló kapacitás / m² alapterület a gyorsfagyasztókhoz képest

Higiéniai jellemzők

Higiénikus kialakítás és könnyen tisztítható

Egyszerű használat

Intuitív kezelői felület

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

"A darált húsom nagyon apró ... lesz-e bármilyen termék felhalmozódás a fagyasztóban?"
Nem. A sima belső felület kialakítása és a kezdeti kéregfagyasztás a termék áramlási mechanizmusával kombinálva megakadályozza ezt.

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Gázellátási lehetőségek

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Szeretne többet tudni a forgódobos fagyasztónkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

ERŐFORRÁSKÖZPONT