logo Go to Home Page

Argon BIP® palack

Ultra-nagy tisztaságú gáz, páratlan specifikációkkal

Az Az Air Products Experis különleges gáz termékcsaládja számos UHP (ultra-nagy tisztaságú) argon terméket tartalmaz, amelyek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy alkalmazási területtől függetlenül is magas megbízhatóságot garantáljon felhasználójának.

A BIP® termékcsaládot eredetileg azért fejlesztették ki, hogy kiküszöböljék a gázkromatográfiában (GC) és az induktív csatolású plazma (ICP) spektroszkópiában  dolgozók legnagyobb problémáinak kiváltó okát azzal, hogy eltávolítjuk a kritikus szennyeződéseket, az oxigént és nedvességtartalmat a vivőgázokból, az érzékelő gázokból, a segédgázokból és a fűtőgázokból. 

Mindegyik palack rendelkezik egy önálló tisztítórendszerrel, amely egy speciálisan tervezett szelepből és tisztítóágyból áll, és ez teszi lehetővé számunkra azt, hogy a piacot az egyik legtisztább ultra-nagy tisztaságú gázzal tudjuk ellátni. 

A BIP® argon kevesebb, mint a 10 ppb oxigén-, 20 ppb  nedvesség- és 10 ppb összes szénhidrogén szennyezőanyag-tartalommal rendelkezik, ami ideális minden analitikai felhasználáshoz vagy eljáráshoz, ahol ha ezek a vegyületek nagyobb koncentrációban fordulnának elő, az káros hatással lenne az eredményre vagy akár magára a berendezésre is.

Töltse le az Experis® rendkívül nagy tisztaságú gázok műszaki specifikációját Argon brosúra

Áttekintés

A speciális analitikai és ipari felhasználás megköveteli a gáz legmagasabb szintű tisztaságának biztosítását, amelyet a BIP® gázok garantálni tudnak, továbbá az ultra alacsony szennyezőanyag-tartalom is az eredmények pontosságát hivatott szolgálni.

A BIP® technológia hibabiztos elemzéseket jelent minden GC felhasználó számára, mivel a gázok szennyezőanyag tartalma mindössze 10 ppb THC, 10 ppb O₂ és 20 ppb H-t₂O. Minden gázpalack BIP® technológiával van felszerelve ami javított kiindulási értéket, a jobb csúcselválasztást, alacsonyabb érzékelési szinteket és a nagyobb érzékenység előnyeit nyújtja a GC-felhasználók számára. Ezenfelül növeli az oszlopok és detektorok élettartamát minimális karbantartás mellett. 

BIP® a hibamentes gáz.

Töltse le a BIP® beépített tisztító technológia adatlapját

A BIP® technológia előnyei

Hengerek beépített tisztítóval, minimalizálva az O₂ és H₂0 szennyeződéseket

Better Analysis

BIP® technology gives you gases that are up to 300 times purer than conventional carrier gases

Lower Costs

Lower oxygen and moisture can extend the working life of analytical equipment

Environmentally Friendly

BIP® purifiers are regenerated at the end of their service life

Improved Accuracy

Low THC impurities help reduce shielding effects on signals, and carbon deposits on mirrors

Unrivalled Moisture Specification

The < 10 ppb moisture makes it ideal for instruments with 'cooled chip' technology that can be damaged by moisture

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

"Miért kritikus a gáz tisztasága az analitikai alkalmazásom szempontjából?"
Néhány szennyeződés károsíthatja az analitikai műszereket és befolyásolhatja az eredmények pontosságát. Az oxigén és a nedvesség kritikus szennyeződés számos analitikai technikában.

RESOURCE CENTER