Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots

BIP GYIK

Szükségem van-e speciális gázszabályozó berendezésre a BIP® technológiájú palackhoz való csatlakozáshoz? plus minus

Nem. BIP® a henger szelepei sok egyedi tulajdonságot tartalmaznak, amelyek ultragyártású gáz szállítására szolgálnak, de a kimeneti csatlakozás megegyezik a hagyományos gázpalackokkal. Ez azt jelenti, hogy a meglévő berendezések használatával azonnal gond nélkül átállhat a BIP® technológiára.

Természetesen ellenőrizze, hogy a berendezést rendkívül nagy tisztaságú gázokhoz tervezték-e használni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen szakértőinktől tanácsot a gázszabályozó berendezések kiválasztásához, ha szüksége van rá.

Igen! Az in-line tisztítók tulajdonképpen a kritikus szennyeződések forrását jelenthetik, különösen, ha azokat nem nagyon karbantartják. Az elszigetelő szelepeket és a csővezeték-csatlakozásokat levegő veszi körül, és érzékenyek a légköri oxigén és nedvesség bejutására.

BIP® a technológia sokkal hatékonyabb. Két kritikus paraméter, amely befolyásolja a tisztító hatékonyságát, a nyomás (Langmuir adszorpciós modell) és az azokon átáramló gáz lineáris sebessége. A tisztító hatékonyságát akkor optimalizálják, ha a gáz nyomása magas, és amikor a gáz lineáris sebessége alacsony.

BIP® A tisztítóberendezések a nagynyomású gázpalack belsejében helyezkednek el, és teljes élettartamuk alatt rendkívül nagy tisztaságú gáz veszi körül őket. A hagyományos in-line tisztítók bármilyen gázszabályozó berendezés alsó oldalán, alacsony nyomású környezetben találhatók. Ez azt jelenti, hogy a BIP® a technológia sokkal hatékonyabban távolítja el a kritikus szennyeződéseket, oxigént és nedvességet a gázáramból.

A palack belsejében a tisztítón áthaladó gáz lineáris sebessége nagyon alacsony. A szennyeződések nagyon hosszú időt töltenek a tisztító közegben, ahol könnyen megfoghatók. A gáz lineáris sebessége a gázszabályozó berendezés lefelé irányuló oldalán drámai módon nagyobb, ami azt jelenti, hogy a szennyeződések bármely külső in-line tisztítóban nagyon rövid ideig tartózkodnak.

A henger belsejében egy tisztító tökéletes kombináció. A BIP felhasználói® a technológia kiküszöböli az in-line tisztítók fenntartásának összes költségét és problémáját is.

Igen. Valójában minden rendkívül nagy tisztaságú gáz esetében megfelelőségi igazolás kérésre rendelkezésre áll. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha terméktanúsításra van szüksége.