logo Go to Home Page

Freshline® fagyasztott vízmáz védőréteg megoldások

Készítse és védje IQF termékeit kriogén módon fagyasztott vízmázzal

IQF garnélarákot, gyümölcsöt vagy zöldségfélét szeretne előállítani fagyasztott vízmáz védőréteggel? Vagy a kiolvasztott prémium IQF termékeit károsítja a szállítás során bekövetkezett ütődés?

Szakértőink több évtizedes szakértelemmel rendelkeznek, és tudják, hogyan lehet az egyes IQF termékeket a tökéletes vízmennyiség felhasználásával mázréteggel bevonni. Amellett, hogy javítja a fagyasztott terméke általános megjelenését, a fagyasztott vízréteg védőpufferként működik a kezelés és a terjesztés során. A vizet permetezhetjük vagy önthetjük a már fagyasztott garnélarákra vagy más IQF-termékekre, mielőtt azokat a fagyasztóba tesszük; vagy szakaszosan alkalmazva vastagabb és keményebb védőmázréteget tudunk létrehozni a termék körül. Ezenkívül a kriogén anyagok hidegebb hőmérséklete elősegíti a magasabb felhordási arány elérését a hagyományos mechanikus fagyasztókhoz képest.

Függetlenül attól, hogy konkrét folyamatához kisebb vagy nagyobb felhordási arány szükséges, szakértőink ott lesznek, hogy végig vezessék Önt és segítsenek az Ön számára legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

Milyen fagyasztási lehetőségek adottak a fagyasztott vízmázréteg elkészítéséhez?

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

"Miért mázoljam az IQF termékeimet egy fagyasztott vizes védőréteggel?”
Annak megakadályozása érdekében, hogy prémium termékei szállítás közben károsodjanak, hogy tökéletes IQF állapotban érkezzenek meg az ügyfeléhez vagy az értékesítési helyre.

Szeretne többet megtudni fagyasztott vízmáz védőréteg megoldásainkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK