IQF garnélarákot, gyümölcsöt vagy zöldségfélét szeretne előállítani fagyasztott vízmáz védőréteggel? Vagy a kiolvasztott prémium IQF termékeit károsítja a szállítás során bekövetkezett ütődés?
Szakértőink több évtizedes szakértelemmel rendelkeznek, és tudják, hogyan lehet az egyes IQF termékeket a tökéletes vízmennyiség felhasználásával mázréteggel bevonni. Amellett, hogy javítja a fagyasztott terméke általános megjelenését, a fagyasztott vízréteg védőpufferként működik a kezelés és a terjesztés során. A vizet permetezhetjük vagy önthetjük a már fagyasztott garnélarákra vagy más IQF-termékekre, mielőtt azokat a fagyasztóba tesszük; vagy szakaszosan alkalmazva vastagabb és keményebb védőmázréteget tudunk létrehozni a termék körül. Ezenkívül a kriogén anyagok hidegebb hőmérséklete elősegíti a magasabb felhordási arány elérését a hagyományos mechanikus fagyasztókhoz képest.
Függetlenül attól, hogy konkrét folyamatához kisebb vagy nagyobb felhordási arány szükséges, szakértőink ott lesznek, hogy végig vezessék Önt és segítsenek az Ön számára legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.