logo Go to Home Page

Globális adatvédelmi irányelvek

Az Air Productsnál úgy gondoljuk, hogy a mi felelősségünk alkalmazottaink és minden velünk kapcsolatba kerülő személy személyes adatainak védelme.

Az Air Products az alábbi adatvédelmi szabályzatot dolgozta ki, hogy biztosítsa a személyes adatok biztonságos gyűjtését, kezelését és tárolását. Az Air Products minden további adatvédelmi követelményt betart, amely érvényben van azokban az országokban, ahol az Air Products működik.

  • Az Air Products nem árul személyes adatokat harmadik félnek. 
  • Az Air Products azon személyekre korlátozza a személyes adatok felhasználását és az azokhoz való hozzáférést, akiknek meghatározott célból, az áruk és szolgáltatások a vállalat nevében történő biztosítása érdekében van szükségük az ezen adatokhoz való hozzáféréshez.
  • A személyes adatok Air Products általi megőrzésére jogi, adóügyi és operatív szabályok vonatkoznak, és az Air Products a szükségesnél tovább nem őrzi meg ezeket az adatokat.
  • Az Air Products magas szintű védelmet nyújt a személyes adatoknak, elektronikus formában és papíron egyaránt, valamint rendszeresen ellenőrzi és szükség szerint frissíti a biztonsági intézkedéseket. 
  • A vonatkozó jogszabályok alapján és bizonyos kivételek figyelembevételével Önnek joga lehet hozzáférni Személyes adataihoz, kijavítani azokat, tiltakozni a felhasználásuk ellen vagy kérelmezni a törlésüket.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a privacy@airproducts.com címen, amennyiben kérdése adódik.

Politica Global En Privacidad De Datos
(Globális adatvédelmi irányelvek, spanyol verzió)