logo Go to Home Page

Kaliforniai Fenntartható Repülési Üzemanyag Létesítmény

Az Air Products többmilliárdos nagy bővítési projektje fenntartható repülési üzemanyagot (SAF) állít majd elő a World Energy Paramount kaliforniai telephelyén. Ez az oldal a világ első kereskedelmi méretű SAF gyártó létesítménye.

A projekt részeként az Air Products kibővítette dél-kaliforniai hidrogéncsővezeték-hálózatát, hogy hidrogénnel láthassa el a meglévő World Energy létesítményt, és tovább növelje az ellátási megbízhatóságot az Air Products hidrogénvezeték-hálózatának összes dél-kaliforniai ügyfele számára. A kibővített vezetékhálózat lehetővé teszi számunkra, hogy a jövőben alacsony vagy nulla szén-dioxid-kibocsátású hidrogént biztosítsunk.

A projekt, amely egy újabb úttörő mozzanat az Air Products elkötelezettségében, hogy segítse az energiaátállást, elősegíti Kalifornia szén-dioxid-mentesítési céljait azáltal, hogy megújuló üzemanyagot állít elő, hogy megfeleljen a légiközlekedési ágazat növekvő igényeinek.

A Számok által

#1

A világ első kereskedelmi méretű, fenntartható repülőgép-üzemanyag-gyártó létesítménye.

340 millió

gallon/év teljes üzemkapacitás

100%

Fenntartható üzemanyag, megújuló alapanyagokból

Fenntartható repülőgép-üzemanyag projekt


Ez a létesítmény megújuló nyersanyagokat használ majd a 100%-ban fenntartható repülési üzemanyagok előállításához. Az Air Products megépíti és birtokolja a létesítményeket, köztük egy új hidrogénüzemet, miközben kiterjeszti a vállalat meglévő dél-kaliforniai hidrogénvezeték-hálózatát.

A projekt helye és a csővezeték kiterjesztése

Széncsökkentési Ünnep

Az Air Products operatív igazgatója, Dr. Samir J. Serhan felszólalt a Föld napja 2022 szén-dioxid-kibocsátáscsökkentési eseményén, amelyben bejelentette az Air Products többmilliárdos beruházását a világ első kereskedelmi méretű, fenntartható repülőgép-üzemanyag-gyártó létesítményébe.

Mi vagyunk a világ legnagyobb hidrogénszállítója

A tisztább jövő megteremtése tapasztalatot, befektetést és világméretű innovációt igényel. Az Air Productsnál megvan a technológia, a múlttal, a tőkével és az ambícióval, hogy elsők legyünk e cél elérésében. Együtt olyan hidrogénmegoldásokat kínálunk, amelyek a világ legjelentősebb energetikai és környezeti kihívásaira adnak választ, és mindannyiunkat a tisztább energia jövő felé visznek.

Hidrogén szakértők

Az Air Products a világ legnagyobb hidrogénszállítója, több mint 60 éves tapasztalattal. A hidrogén szakértői vagyunk, akik biztonságos, végponttól végpontig tartó megoldásokat kínálunk, valós, tiszta energiaprojektekbe fektetünk be, és az iparágat a tisztább jövő megteremtése érdekében mozdítjuk előre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ezzel a projekttel kapcsolatban.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK