Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots
Balloons
Szabadidő és vendéglátás

Léggömb fújás kis bulikon vagy rendezvényeken​

Szeretne születést, születésnapot, esküvőt, nyugdíjat vagy az élet bármely más mérföldkövét megünnepelni?

Az Air Products egyszerűen használható ballonminőségű héliumos palackokat és felfújó berendezéseket kínál, amelyek felpezsdítik a napot.

Balloonium® választó

Balloonium® választó

1. VIZSGÁLAT

Balloonium X10W

Ajánlott palack

Photo showing 10 liter Helium Cylinder for Balloonium

Hélium - Balloonium® 10 literes könnyű Integra® palack (300bar)

14489 - AP termékszám
Balloonium® hélium kicsi 10 literes, 300 bar-os könnyű palackban. Beépített szabályozóval és aktív tartalom-mérővel rendelkezik, így mindig meg tudja mondani, mennyi gáz van még benne, még akkor is, ha a palack ki van kapcsolva. A léggömbök felfújásához gyorsillesztőre van szükség. Ezeket online megvásárolhatja a Balloonium® termékcsalád részeként.

Ajánlott palack

Photo showing 30 liter Helium Cylinder for Balloonium

Hélium - Balloonium® 20 literes könnyű Integra® palack (300bar)

14496 - AP termékszám
Balloonium® hélium a közepes 20 literes, 300 bar-os könnyű palackban. Beépített szabályozóval és aktív tartalom-mérővel rendelkezik, így mindig meg tudja mondani, mennyi gáz van még benne, még akkor is, ha a palack ki van kapcsolva. A léggömbök felfújásához gyorsillesztőre van szükség. Ezeket online megvásárolhatja a Balloonium® termékcsalád részeként.

Ajánlott palack

Photo showing 30L Helium Cylinder for Balloonium

Hélium - Balloonium® - 30 literes acélpalack Integra® (300 bar)

14499 - AP termékszám
Balloonium® hélium nagy, 30 literes, 300 bar nyomású acélpalackban. Beépített szabályozóval és aktív tartalom-mérővel rendelkezik, így mindig meg tudja mondani, mennyi gáz van még benne, még akkor is, ha a palack ki van kapcsolva. A léggömbök felfújásához gyorsillesztőre van szükség. Ezeket online megvásárolhatja a Balloonium® termékcsalád részeként.

Kérdezze meg a Szakértőt

A esemény előtt mennyivel kell leadnom a rendelést az Air Products-nál? 

Tartózkodási helyétől függően legfeljebb két hét előzetes értesítést kell kapnunk, hogy a palackokat biztosan az Ön rendelkezésére bocsáthassuk. A legtöbb megrendelést azonban néhány nap alatt feldolgozzuk.