logo Go to Home Page

Hegesztő szerszámok és eszközök

Számos nélkülözhetetlen felszerelés, melyek segítenek a gázok hatékony felhasználásában

Az új Fastparts® kínálatunk ötvözi a minőséget és a teljesítményt megfizethető áron. Akár az Air Products egyedi Integra® palackját, akár hagyományos palackot vagy palackköteget használ, felszereléseink egy gombnyomással elérhetők az ügyfélszolgálaton vagy a helyi képviselőn keresztül.

Az integrált áramlás-optimalizálókkal (integrated flow optimiser; IFO) biztosíthatja az megfelelő áramlást az Integra® palack használatakor 8–18 lpm tartományban. Az eszközök TIG és MIG/MAG hegesztéshez is használhatók.

Szabályozók széles választéka áll rendelkezésre; az egyfokozatú oxigénnyomás-szabályozótól kezdve a nagy teljesítményű nitrogén-szabályzóig mindenre megoldást kínálunk.

Az Air Products különféle lángvisszacsapás-gátlókat kínál oxigénes üzemanyagokhoz. Legyen szó visszaállítható vagy nem állítható verzióról, vagy az oxi-acetilén Integra® palack egyik legújabb verziójáról, az Ön igényeinek megfelelő lángvisszacsapás-gátlót biztosítjuk. Fúvókákat, tömlőket, fáklyákat és hegesztőkocsikat is kínálunk.

Többet szeretne megtudni hegesztőberendezéseinkről?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

See the Benefits of our Maxx® Gases Range

Whatever you’re welding, Air Products’ innovative range of welding gases will give you superior results. Formulated to boost output through a unique combination of weldability, weld quality and higher welding speeds, you’ll achieve more with fewer rejects.

Higgyen a szemének: tekintse meg a bemutató videót

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Air Products' Gastrak® Service

Save money, increase productivity and improve quality. Whether you use single cylinders or have gases piped, the Gastrak® service can help.

  • Reduce costs: By eliminating pre-weld surge and excessive gas flow rates you will use less gas.
  • Improve quality: Consistent use of the optimum gas flow rate improves weld quality and reduces rejects.
  • Easy installation: Gastrak® equipment can be integrated into an existing or new gas pipeline, or can be used with traditional or Integra® cylinders.
Want to start saving?

Rendelni szeretne?

ERŐFORRÁSKÖZPONT