logo Go to Home Page

Kriogenikus prezerválás és gázok kórházak számára

Az Air Products az egész kórházban használható, folyékony és palackos gázokat, valamint krioprezervációs berendezéseket biztosít

Az Air Products az egész kórházban felhasználható termékpalettát kínál. Szakértők vagyunk az orvosi oxigén, folyékony nitrogén, nagytisztaságú gázok és inkubátor gázok ellátásában. Segíthetünk a mintái biztonságának megőrzésében a működési költségek minimális szinten tartása mellett.

A Chart gyártmányú fagyasztók, valamint a krio kamrák tervezése és az átfogó projektmenedzsmenttel kapcsolatos tanácsadás együttesével problémamentes, kulcsrakész megoldást kínálunk a mintái optimális kriogén tárolásához.

Töltse le az Air Products Life Science prospektust

Ellátási kínálatunk révén az Air Products a tökéletes partnere​

CryoEase® Microbulk Solutions, A Cost-effective Service

Specially designed trucks deliver a hassle free supply of Liquid Nitrogen to a storage system customized for your needs

Projektmenedzsment és kriokamra tervezés

A jól irányított projekt időt, pénzt és erőfeszítést takaríthat meg. Az Air Products az egész projektet képes kezelni az Ön számára.

Liquid Nitrogen Cryogenic Freezers

Vapour units maintain -190 °C at the top storage box and achieve the longest hold times and lowest nitrogen consumption

Racking And Inventory

Air Products can provide racking and inventory to meet your storage needs

Accessories

Air Products provide a range of accessories for your cryogenic storage equipment

Wide Range of Gases

Air Products provide a wide range of high purity gases, mixtures and pharma grade gases to meet your specific needs

Incubator Gases

Air Products provide a range of high purity gases and gas mixtures to meet your specific needs

Ultra High Purity Gases

The Experis® speciality gases range includes ultra high purity gases, gas mixtures and gas-handling equipment

Questions? We've got answers.

CONTACT US

Kérdezze meg a Szakértőt

"Modernizálni szeretnénk a kriogén kamránkat. Hol kaphatunk tanácsot a tervezéssel kapcsolatban?"

A folyékony nitrogénnel kapcsolatos alapos ismereteink révén, illetve a Chart fagyasztók kategóriavezető kínálatával optimális kulcsrakész megoldást tudunk nyújtani az Ön igényeinek kielégítésére.

Liquid Nitrogen

Nitrogen is valued both as a gas for its inert properties and a liquid for cooling and freezing. Our experienced applications team can use their knowledge of your industry and application to provide you with a supply and technology solution to meet your unique needs.
Download Liquid Nitrogen Safetygram 7 brochure

CryoEase® Microbulk Solutions

CryoEase® microbulk technology is a modern concept where your gas is supplied by filling on-site vs. the traditional method for smaller volume usage, where gas is supplied by swapping full for empty cylinders and dewars. CryoEase® microbulk supply features specially designed trucks with integrated controls and flexible storage tank options. End usage can be provided as pure gases, cryogenic liquids or gaseous mixtures via a blender installed at your site.
LEARN MORE

Ellátási lehetőségek

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Carbon Dioxide

Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.

Oxigén

Amellett, hogy lélegeztetőgázként alkalmazzák az egészségügyben, erős oxidáló tulajdonsága számos ipar számára nyújt előnyöket, mivel javítja a hozamokat, optimalizálja a teljesítményt, csökkenti a költségeket és kisebb ökológiai lábnyommal rendelkezik, mint a többi tüzelőanyag.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

ERŐFORRÁSKÖZPONT