logo Go to Home Page

A kilégzett légzéselemző berendezés kalibrálása

Az elmúlt években nőtt azoknak a betegeknek a száma, akiket légzőszervi megbetegedések miatt irányítottak és teszteltek. Különböző típusú orvosi berendezéseket használnak a rendellenességek típusának vagy a betegség súlyosságának diagnosztizálására.

Kifejlesztettünk egy meghatározott gázkeverék-választékot, amely felhasználható a kilégzett légzéssel kapcsolatos berendezések kalibrálására vagy tesztelésére. Ezeket a keverékeket tipikusan spirometriában (tüdőfunkció), szén-monoxidban, frakcionáltan kilélegzett nitrogén-oxid és hidrogén lélegzetvizsgálatban használják.

Megértjük az orvosi berendezések által kapott eredmények pontosságának kritikus fontosságát, ezért a felhasználók ezekben a szigorú alkalmazásokban a gázkeverékeinkre támaszkodnak.

Töltse le a kalibráló gázkeverékeket a légzéselemzéshez című prospektust

Hogyan segíthetnek az Air termékek a berendezés kalibrálásában?

Átfogó keverékajánlat

Rendelkezésre állnak standard és nem szabványos gázkeverékek

Széleskörű ismeretek

A kalibrációs gázkeverékek sokéves tapasztalatával megértjük alkalmazásának fontosságát.

Stabilitás

60 hónapos eltarthatósági idővel biztosítható a kalibrálás és tesztelés pontossága.

Teljes tartomány

A gázkeverék-tartomány kiegészítéséhez a gázszabályozó berendezések széles választéka áll rendelkezésre.

Questions? We've got answers.

CONTACT US

Kérdezze meg a Szakértőt

Trish Lees

Üzletfejlesztési szakember

"Hány tesztet lehet elvégezni az egyes tartályok használatával?"
A műszergyártó általában megadja az üzemeltetési eljárásához szükséges gázáramot. Az Air Products legnagyobb tartályai hozzávetőlegesen 110 liter űrtartalmúak, ezért egy 10 másodperces válaszidővel rendelkező műszert 1,0 liter/perc rögzített gázárammal több százszor tesztelhetünk a 110 literes tartály használatával.

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Speciális gázok

UHP-gázok, folyamat, kalibrálás és ISO 17025 akkreditált keverékek az ellátási módok széles skálájában.

Palackok

A hagyományos megoldás kis volumenű gázellátáshoz. A palackokat különböző kiszerelésben (10 és 50 liter között), nyomással és gáztisztasággal ajánljuk a gázok és gázkeverékek széles skálájához. Válasszon a hagyományos palackok vagy a beépített szabályozós innovatív Integra® palackjaink közül

RESOURCE CENTER