logo Go to Home Page

Gondoskodás

Alkalmazottaink, ügyfeleink és azon közösségeink biztonságának biztosítása, ahol dolgozunk, alapvető fontosságú mindennapi tevékenységünk során világszerte.

Gondozási tevékenységünkön keresztül azon dolgozunk, hogy biztosítsuk alkalmazottaink, vállalkozóink, ügyfeleink és közösségeink egészségét és biztonságát, miközben elősegítjük embereink fejlődését, a sokszínűséget és a befogadást, valamint a fogadó közösségekkel való együttműködést. 

Biztonság és egészség

A biztonság központi szerepet játszik abban, hogy a világ legbiztonságosabb, legváltozatosabb és legjövedelmezőbb ipari gázipari vállalata legyünk. Úgy gondoljuk, hogy ez erkölcsi kötelesség is. Szeretnénk, ha munkatársaink épségben és egészségben térnének haza családjukhoz. Célunk továbbra is a nulla baleset és nulla incidens.

A biztonsággal kapcsolatos meggyőződésünket évtizedek óta a miénk alapozta meg Teljes biztonsági értékek, amelyek hangsúlyozzák, hogy semmi sem fontosabb a biztonságnál, és a biztonság betartása a foglalkoztatás feltétele. Jelenlegi vezetésünk erre az erős alapra épített, így még biztonságosabb vállalattá válunk.

2014 óta 58 százalékkal javítottuk a munkavállalók kiesési arányát, és 38 százalékkal az elszámolható sérülési arányt.
Safety performance table  

Termékbiztonság

A termékbiztonság szempontjából elengedhetetlen annak biztosítása, hogy a vásárlók és a termékeinket kezelő más személyek teljes körű biztonsági információkkal rendelkezzenek. A termékbiztonsági áttekintéseinkből származó biztonsági információkat használjuk fel biztonsági adatlapokat (SDS), amelyek a veszélyekkel kapcsolatos információk közlésének elsődleges eszközei. Az EU előírásainak is megfelelünk REACH jogszabályokat és a termék veszélyeit a belső fejlesztésű Globálisan Harmonizált Rendszernek (GHS) megfelelő címkéken keresztül ossza meg Biztonsági diagramok és az ügyfelek képzése.

Biztonsági oktatás megszervezhető az értékesítési képviselővel. Ha nem biztos abban, hogy ki a kereskedelmi képviselője, hívja ügyfélszolgálati szervezetünket a 800-224-2724 (Egyesült Államok) telefonszámon és örömmel segítünk kapcsolatba lépni képviselőjével. Az Air Products gázaival és berendezéseivel kapcsolatos segítségért a nap 24 órájában, a hét minden napján hívja a 800-523-9374 (az Egyesült Államok kontinentális része és Puerto Rico) vagy a 610-481-7711 (más helyeken) telefonszámot.
FY22 company contributions pie chart

Közösségek

Az Air Products több mint 80 éve épít kapcsolatokat és járul hozzá vendéglátó közösségeink jólétéhez szerte a világon. Ezt többféleképpen tesszük: a Levegő Termékek Alapítvány pénzügyi hozzájárulásai, természetbeni adományok, alkalmazottak által irányított adományozás, valamint a non-profit szervezetekkel végzett önkéntesség révén. Támogatási prioritásaink közé tartozik az oktatás és a munkaerő-fejlesztés, a sokszínűség és befogadás, az egészségügyi és humán szolgáltatások, a közösség- és gazdaságfejlesztés, a művészet és kultúra, valamint a környezet és a biztonság. Szorosan együttműködünk közösségi partnerekkel, köztük non-profit szervezetekkel, segélyhívókkal, választott tisztségviselőkkel, valamint oktatási, üzleti és közösségi vezetőkkel, hogy azonosítsuk a legnagyobb hatású lehetőségeket. 

Az Air Products Foundation büszke arra, hogy a Lehigh Valley Grants Programon keresztül támogatja globális központunk kelet-pennsylvaniai közösségét. Megfontolásra a székhelyközösségünk jogosult nonprofit szervezetei pályázhatnak az Air Products Foundation segítségével Lehigh Valley támogatási pályázat. A programmal és a jogosultsággal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal Laurie Hackett itt: (610) 481-6118.

Beszállítók

A beszállítók ezrei elengedhetetlenek sikerünkhöz. Minőségi beszállítókkal dolgozunk, akik segítenek az Air Productsnak értéket és kiváló szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek, és akik osztják elkötelezettségünket az etikus üzleti gyakorlat iránt. Minden beszállítótól elvárjuk, hogy betartsa és betartsa Magatartási Kódexünket a velünk folytatott üzleti kapcsolatai során, és támogassa a fenntarthatóságot a beszállítókkal szemben támasztott fenntarthatósági elvárásainkban körvonalazott elvek révén, amelyek magukban foglalják a környezetvédelmi, emberi jogi és közösségi szempontokat is.

Sustainability Report

Learn more about our sustainability progress and performance.

Sustainability Report