logo Go to Home Page

Freshline® IQF felhordó megoldások

A mártásokkal, olajokkal vagy más folyadékokkal egyenletesen felhordott, egyedileg gyorsfagyasztott (IQF) termékekhez

Egyedileg gyorsfagyasztott (IQF) termékeket szeretne készíteni mártással vagy bármilyen folyékony ételízesítővel bevonva, amelyek kielégítik az ügyfelei növekvő kényelmi igényét és az egyedi adagok iránti vágyát?

Akár magas, akár alacsony felhordási arányra, kis vagy nagy áteresztőképességre van szüksége, a Freshline® IQF felhordó- és keverőberendezéseinket az Ön számára fejlesztettük ki.

Megoldásaink egyenletesen be tudják burkolni a fagyasztott ételdarabokat szószokkal, olajokkal vagy gyógynövényekkel, kiváló minőségű, hozzáadott értéket képviselő fagyasztott, melegítésre kész termékeket állítva elő, amelyek könnyen feloszthatók egyedi adagokra.

Töltse le a Freshline® felhordó és keverő megoldások prospektust

Miért válassza a felhordó megoldásainkat?

Megbízhatóság

Megoldásaink egyenletes, konzisztens mártásfelhordást biztosítanak a fagyasztott termékei számára

Egyszerű használat

A felhasználóbarát kezelőfelület előre rögzített recepteket tartalmaz a könnyű termékváltások érdekében

Költség

Vonzó árazás, bérleti lehetőségek és kiváló nitrogénhatékonyság

Lábnyom

A kompakt méret minimális alapterületet igényel

IQF felhordó vagy bevonó megoldásaink

Freshline® forgódobos fagyasztó: egyenletes és megismételhető, magas mártás felhordási arányokhoz (akár 100%), valamint alacsony és közepes áteresztőképességhez

Freshline® keverőgép: az egyenletes és megismételhető alacsonyabb mártásfelhordási arányokhoz (akár 15%) és nagyobb áteresztőképességhez

Kérdezze meg a Szakértőt

Karen Callingham

Élelmiszer-kriogenika műszaki szakértő, Egyesült Királyság

"Felhordhatok bármilyen típusú IQF élelmiszer-terméket?"
Igen. Bármilyen típusú szósz vagy olajos / vizes anyag egymást követő rétegeit felhordhatja és ráfagyaszthatja bármilyen típusú IQF termékre, a hústól a gyümölcsön át a tésztáig.

Szeretne többet megtudni az IQF felhordó megoldásainkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Gázok és ellátási lehetőségek

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

ERŐFORRÁSKÖZPONT