logo Go to Home Page

Freshline® megoldások folyadékok vagy paszták fagyasztott részeihez

A végfelhasználói kényelem érdekében a termék könnyen adagokra osztható

Egyedülálló, kiváló minőségű, szabadon folyó gyorsfagyasztott mártást vagy folyékony készítményt szeretne kínálni vendéglátóipari ügyfeleinek?

Jelenleg pelletekre fagyasztja a termékét, de problémái vannak az állandó méret és forma hiányával, vagy a formához vagy a fagyasztó munkaszalagjához tapadó termékkel?

Vagy új módszereket keres arra, hogy hogyan lehet kis mennyiségű fagyasztott szószt bevinni a fagyasztott élelmiszereibe?

Ki mondta, hogy a folyadékokat vagy a félig folyékony termékeket nem lehet egyedileg gyors fagyasztani (IQF)? Függetlenül attól, hogy homogén cseppeket szeretne-e fagyasztott folyadékokból, pelletekből vagy nagyobb adagokban fagyasztott folyadékokat / félfolyadékokat készíteni, rendelkezünk a felszereléssel és tudjuk, hogyan segíthetünk elérni a kívánt végeredményt.

Mint minden kriogén fagyasztási megoldás, a folyékony nitrogén által kínált rendkívül gyors fagyasztás is biztosítja Önnek a kiváló minőségű fagyasztott terméket. Arról is megbizonyosodhat majd, hogy a megoldásaink csupán korlátozott beruházási költségeket igényelnek, emellett berendezéseink hatékonysága biztosítani fogja az optimális nitrogénfelhasználást csökkentett üzemeltetési költségek mellett.

Kiváló minőségű és szimmetrikus fagyasztott pelletek
A folyékony ételkészítménye cseppjeinek folyékony nitrogénfürdőbe történő adagolásával
Folyékony élelmiszerek kiváló minőségű, apró, fagyott cseppjei
Készítménye cseppjeinek a Freshline® MP alagútfagyasztónk lemezes munkaszalagjára történő adagolásával
Folyékony vagy félfolyékony, kiváló minőségű fagyasztott adagok
Azáltal, hogy a készítményt pasztává hűtjük, majd a kívánt specifikációnak megfelelően elkészítjük és lefagyasztjuk

Gázellátási lehetőségek

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Szeretne többet megtudni a pelletálási megoldásainkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK