logo Go to Home Page

A datolyaszilva adsztringens tulajdonságainak eltávolítására szolgáló megoldások

A datolyaszilvák gyors és természetes minőségjavító kezelése

Korán betakarítja datolyaszilváit (kakiszilva), hogy biztosítsa az optimális textúrát és szeretne elkerülni az általuk nyújtott fanyar ízt? Alternatívát keres a hosszú és nem teljesen homogén etanol alapú kezelés helyett?

Akár kis, akár nagy mennyiségű gyümölcsöt kell kezelnie, a Freshline® datolyaszilva adsztringens-eltávolító megoldásaink lehetővé teszik a termékei minőségének természetes és biztonságos javítását. A betakarítást rögtön követő automatizált CO₂ alapú kezeléseink abból állnak, hogy a gyümölcsöket egy meghatározott és állandóan magas CO₂ atmoszférában és precíz hőmérsékleten tároljuk 18–24 órán át. Ez a tanninok reakcióját és oldhatatlanságát eredményezi. A gyümölcsben az 1 mg / g oldható tannin szint alatt a termék fanyarságának észlelése minimálisra csökken, ami jobb vásárlói élményhez vezet.

Miért kezelje datolyaszilváit CO₂ megoldásainkkal?

Rövid kezelési idő

Maximum 24 óra szemben az etanol alapú kezelésekhez szükséges 48 órával

Javított termékminőség

Jobb terméktextúra és a tanninok már nem ízletesek

Költséghatékony

Versenyképes árképzés és automatizált folyamat az optimalizált gázfelhasználás érdekében

Rugalmas

A kezelés a datolyaszilva fajtája vagy érési szintje alapján állítható

Biztonságos

A CO₂ automatikus kivonása a kamrából, ha az ajtót véletlenül kinyitják, illetve a kezelés végén

Megbízható

Az automatizált folyamatot folyamatosan figyelemmel kísérjük, biztosítva a folyamatos optimális CO₂-szintet

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

BETAKARÍTÁS UTÁNI OPTIMALIZÁLÁS

Az élelmiszeripari gázok segíthetnek a gyümölcs minőségének optimalizálásában és az érés gyorsításában vagy lassításában az optimális elosztási rugalmasság és az elégedett végfelhasználó érdekében.

Gázok

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Carbon Dioxide

Our experienced applications teams across the globe can use their industry and application knowledge to provide you with a compressed or liquid carbon dioxide supply and technology solution to meet your unique needs.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

Kíváncsi a fanyarságot eltávolító megoldásainkra?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK