logo Go to Home Page

Freshline® EF alagútfagyasztó

Kompakt és könnyen használható

Kezdő vállalkozása van és első ipari alagútfagyasztó készülékét szeretne megvásárolni? Vagy jól működő vállalkozásként egy költséghatékony inline fagyasztási vagy hűtési megoldást keres? Vagy esetleg gyorsfagyasztó berendezései igényelnek némi fejlesztést?

A Freshline® Easy Freeze (EF) nitrogénfagyasztót kifejezetten az Ön számára terveztük. Ez egy költséghatékony, megbízható, minőségi és biztonságos megoldás, amely nap mint nap gondtalan, minőségi inline kriogén fagyasztási vagy hűtési élményt nyújt.

Töltse le a Freshline® EF Alagútfagyasztó brosúrát

Miért választják vásárlóink a Freshline® EF alagútfagyasztót?

Költséghatékonyság

Versenyképes árak, bérleti lehetőségek és kiváló gázhatékonyság

Sebesség

Gyorsan telepíthető és beindítható a kriogén fagyasztók ultragyors fagyasztási tulajdonságai mellett

Munkaerő

Fagyasszon többet kevesebb kézi munkával, mint egy szakaszos fagyasztó esetében

Egyszerű használat

Könnyen kezelhető, karbantartható és tisztítható

Higiéniai jellemzők

Testreszabott, biztonságos és higiénikus berendezés kialakítás

Méret

4-6 méteres fagyasztási hossz

Rugalmasság

Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek segítségével a fagyasztót az Ön igényeinek megfelelően testre szabhatja, valamint a nitrogénes fagyasztók szokásos rugalmassága

Minőség

Mint minden kriogén fagyasztó esetében, a gyorsabb fagyasztás jobb minőségű végeredményt is jelent

Tudjon meg többet a Freshline® EF alagútfagyasztóról

Fedezze fel a Freshline® EF nitrogénfagyasztónk legfontosabb jellemzőit ebben a rövid videóban.

Szeretne többet megtudni a Freshline® EF fagyasztónkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

Kérdezze meg a Szakértőt

Neil Hansford

Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság

“Van-e mód arra, hogy növeljem a jelenlegi fagyasztókapacitásomat, ahelyett, hogy egy teljesen új gyártósorba fektetnék?”
Kérje a receptek módosítását a kriogén fagyasztóján, vagy iktasson be egy kis kriogén alagútfagyasztót a mechanikus fagyasztója elé erősítésképpen.

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Gázok és ellátási lehetőségek

Az Air Products gázai, amelyeket általában gáz halmazállapotú és folyékony formában szállítanak, lehetővé teszik az ipar számos területén az ügyfelek számára, hogy javítsák környezeti teljesítményüket, termékeik minőségét és termelékenységét.

Nitrogen

Useful as a gas, for its inert properties, and a liquid for cooling and freezing. Virtually any industry can benefit from its unique properties to improve yields, optimize performance and make operations safer.

Cseppfolyós ellátás

Teherautóval szállítjuk, és az Ön telephelyén folyadékként tároljuk kriogén tartályokban vagy gázként nagynyomású csövekben az Ön térfogata, kívánt nyomása, tisztasági szintje, áramlási sebessége és működési mintája alapján.

ERŐFORRÁSKÖZPONT