logo Go to Home Page

Freshline® Superfresh megoldások

Igény szerinti frissesség

Természetes módszert keres a védőgázban (MAP) csomagolt hűtött ételek eltarthatóságának további meghosszabbítására? Vagy azt keresi, hogyan lehetne csökkenteni a szezonális szűk keresztmetszeteket, vagy jobban megtervezni a termelést általában?
Képzelje el azt a lehetőséget, hogy elkészítheti az ételt, amikor Önnek megfelel, majd néhány hónapig tárolja, mielőtt kiszállítaná az ügyfeleknek a nekik leginkább megfelelő időpontban, miközben egy olyan terméket kínál, amely hasonló a szokásos hűtésű MAP termékhez. Ez a lehetőség valóság lehet.
K + F csapatunk felfedezte, hogy a kriogén fagyasztás és a MAP kombinálása hatékonyan lassítja az olvadás után bekövetkező felgyorsult élelmiszerromlást. Lehetővé teszi, hogy a fagyasztott-felolvasztott termékek hasonló minőséget, megjelenést és eltarthatóságot kínáljanak, mint a szokásos MAP hűtött termékek és egyes, általunk tesztelt esetekben, még hosszabbat is. Ezenkívül minden tesztelt termék esetében, a megfelelő körülmények között felolvasztva, a végfelhasználó otthon biztonságosan visszafagyaszthatja a terméket.
Töltse le a Freshline® Superfresh Solutions brosúrát

Miért érdemes használni a Freshline® Superfresh folyamatot?

Szűk keresztmetszet enyhítése

Akkor termeljen, amikor Önnek a legjobban megfelel, vagy amikor a nyers terméke a legjobb

Hulladékcsökkentés

Hosszabb eltarthatósági idő (MAP idő plusz a fagyasztási időszak) és az ellátási lánc jobb ellenőrzése kevesebb termékveszteséget jelent

Pénztakarékosság

A kínálattal és a kereslettel kapcsolatos megtakarítások. A csökkentett termékhulladék csökkentett költségeket is jelent

Freshline® Superfresh Solutions vs Standard MAP

Produce preserved by the Freshline® Superfresh method has the following characteristics compared to standard chilled produce packaged under a Modified Atmosphere:

  • Quality: comparable general appearance, taste and texture
  • Humidity: similar levels of drip loss
  • Refreeze: in all cases tested, results showed the product can be refrozen safely (when thawed under the right conditions)
  • Shelf life: same shelf life once they reach the chilled area (and in some cases even a longer one), plus the period when it is kept frozen

Kérdezze meg a Szakértőt

Neil Hansford

Élelmiszer-technológiai szakértő, Egyesült Királyság

"Működni fog a Freshline® Superfresh eljárás a termékénél?"
Számos terméket sikeresen teszteltünk már és igény szerint több esettanulmány is rendelkezésre áll. Az alábbi cikk ad néhány példát erre.

Freshline® Élelmiszer Szolgáltatások

Nem csak gázokat és berendezéseket szállítunk, hanem segíteni akarunk Önnek a sikere minden lépésében. Éppen ezért világelsők vagyunk az élelmiszeripari innováció terén is, ugyanis a kísérleteket a helyszínen vagy az egyik laboratóriumunkban is el tudjuk végezni Önnek, illetve tanácsadó szolgálatásokat is biztosítunk folyamatértékelés és optimalizálás, elemző szolgáltatások és képzési támogatás formájában.

TUDJ MEG TÖBBET

Kíváncsi a minőségre és a megfelelőségre?

Rendkívül fontos számunkra a biztonság és a minőség. Gázaink és berendezéseink megfelelnek az összes vonatkozó élelmiszer jogszabálynak.

TÖBB INFORMÁCIÓ

Szeretne többet megtudni a Freshline® Superfresh megoldásainkról?

Foglaljon ingyenes konzultációt egyik szakértőnkkel.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

ERŐFORRÁSKÖZPONT